Enquete Regionaal Inkopen

Favicon regionaal inkopenvrijdag 24 september 2021 11:56

Doe mee en verbeter de dienstverlening van regionaalinkopen.nl.

Beste ondernemer,

Eind 2018 is Regionaal Inkopen gelanceerd door de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Door lokaal en regionaal inkopen te vergemakkelijken versterken de gemeenten de lokale en regionale economie. Met Regionaalinkopen.nl is er een database beschikbaar waarin alle ondernemers binnen de deelnemende gemeenten hun producten en diensten aan kunnen bieden. Er was tot voor kort een onvolledig beeld van de mogelijkheden binnen de regionale en gemeente grenzen.

Met de komst van regionaalinkopen.nl geven de gemeenten invulling aan het inkoopbeleid op het gebied van lokaal inkopen en beschikken zij over een tool om lokale ondernemers uit te nodigen voor een offerte. Met regionaalinkopen.nl vinden ook de ondernemers elkaar. Regionaal Inkopen toont een actueel overzicht van bedrijven die hun diensten en producten aanbieden. Inkopers hoeven niet meer via een zoekmachine op zoek naar een geschikte partij. 

In samenwerking met uw gemeente en de lokale ondernemerskring willen wij u vragen onderstaande enquete in te vullen om een beeld te vormen hoe we deze dienst kunnen verbeteren. Het is een korte enquete, we hopen dat we op uw medewerking kunnen rekenen.

Uw vindt de enquete via onderstaande link:

Met vriendelijke groet,Team Regionaal Inkopen

« Terug