'Ondernemen voor Brede Welvaart'

Visie Ondernemen voor brede welvaartwoensdag 10 februari 2021 12:30

MKB-Nederland en VNO-NCW presenteren hun nieuwe visie. Waar staat ons land in 2030?

Geachte ondernemer,

 

Graag wil ik u informeren over de vandaag gepresenteerde nieuwe visie van MKB-Nederland en VNO-NCW: 'Ondernemen voor Brede Welvaart'.

 

Na een uitgebreide dialoog met leden en de samenleving kiezen ondernemersorganisaties voor een nieuw kompas dat zich richt op het bereiken van een samenleving met gelijke kansen en werk, een duurzame leefomgeving en voldoende economische groei om die brede welvaart mogelijk te maken. Bovendien wil het bedrijfsleven meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

 

Met 'Brede Welvaart' als leidraad en een nieuwe rol in het samenspel met de overheid en de samenleving willen MKB-Nederland en VNO-NCW vormgeven aan een nieuw Rijnlands model.

 

De link naar de nieuwe Agenda 2030: 'Ondernemen voor brede welvaart - Naar nieuw Rijnlands samenspel' Download ook de samenvatting van Agenda 2030 en bekijk deze overzichtelijk infographic.

 

Zie voor het hele bericht https://www.mkb.nl/content/onze-nieuwe-koers hier staat ook een korte video met uitleg van beide voorzitters.

 

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en voor vragen kunt u mij bereiken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Hans Bakker, 

coördinator lokale lobby/regiomanager

 

Koninklijke

Vereniging

MKB-Nederland

« Terug