Werkgeverstesten, een initiatief van VNO-NCW en MKB

Logo Dit is ondernemenmaandag 01 februari 2021 14:13

VNO-NCW en MKB-Nederland ontwikkelden werkgeverstesten.nl en de bijbehorende teststraat. Het doel is een veiliger werkomgeving en het voorkomen van uitbraken van het coronavirus op de werkvloer.

Beste ondernemer,

 

Vandaag (maandag 1 februari) is werkgeverstesten.nl en bijbehorende werkgeversteststraat regeling gepubliceerd. Dit is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om de testcapaciteit op locatie bij werkgevers en organisaties op te schalen. Dit betreft voornamelijk organisaties waarbij thuiswerken onmogelijk is. Door het afnemen van een antigeentest kan een veiligere werkomgeving worden gecreëerd en kunnen uitbraken van het coronavirus op de werkvloer worden beperkt.

 

Www.werkgeverstesten.nl is in het leven geroepen om ondernemers te voorzien van de benodigde informatie betreffende de nieuwe overheidsregeling. De website helpt werkgevers en organisaties op weg om een aanvraag voor een teststraat te doen. Deze aanvraag verloopt niet via de site, maar via de arbodiensten en bedrijfsartsen. 

Meer informatie hierover vind je in de toolkit of door contact op te nemen met de telefonische helpdesk (088-7674076).

 

 

Wij hopen op jullie bijdrage om deze campagne tot een succes te maken. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kunnen jullie terecht bij esser@vnoncw-mkb.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Hans Bakker, 

coördinator lokale lobby/regiomanager

 

Koninklijke

Vereniging

MKB-Nederland

« Terug