Vacature bij OKW-bestuur: secretaris

Vacaturedinsdag 10 november 2020 11:31

Onze huidige secretaris Jolanda van Egmond gaat verhuizen. Haar functie komt vrij: heb jij interesse?

Wie wordt de nieuwe secretaris van de OKW?

Een mooie manier om dichter bij de ondernemers in de gemeente Wijk bij Duurstede te komen!

Het reilen en zeilen binnen de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW) is de verantwoordelijkheid van een klein bestuur: voorzitter Hardy Smit, secretaris Jolanda van Egmond, penningmeester Linda van Vemde en bestuurslid communicatie Monika Heldoorn. 

Jolanda heeft verhuisplannen, ze heeft een locatie buiten deze provincie op het oog. Daarmee komt haar rol in ons bestuursteam vrij. Heb je een aantal uur in de maand beschikbaar en lijkt het je leuk om nauwer betrokken te zijn bij onze leden, de vereniging en actuele ondernemersvraagstukken in onze gemeente?

Werkzaamheden van het secretariaat

  • Contact met de leden / ondernemers: vaak ben jij het eerste aanspreekpunt;
  • Vergaderingen bijwonen en de notulen maken;
  • Ledenbestand up to date houden;
  • Activiteiten voorbereiden en erbij aanwezig zijn.

Over het bestuur

Het bestuur heeft de taak goede relaties te onderhouden met overheden, KvK, andere overkoepelende organisaties. Daarnaast behoort het tot haar taak vragen vanuit de leden te behandelen. Het bestuur heeft continu haar voelsprieten uit staan betreffende issues/ invloeden, met betrekking tot het bedrijfsleven en deze aan de achterban te communiceren, eventueel een standpunt in te nemen en als aanspreekpunt te fungeren tussen partijen. 

Jolanda begeleidt je uiteraard tijdens jouw inwerkperiode. Ben je nieuwsgierig naar de rol? Neem contact op met Jolanda (telefonisch 06 54 34 01 29, of bezoek haar website). Je kunt ook Hardy bellen (06 53 10 47 44). We hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen in ons team!   

« Terug

Reacties op 'Vacature bij OKW-bestuur: secretaris'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.