Wie maakt Schaats bij Duurstede mogelijk?

Schaats bij Duurstededinsdag 08 september 2020 12:15

De organisatie van Schaats bij Duurstede is een crowdfunding gestart om het evenement ook deze winter door te laten gaan.

Gene van de Berg, organisator Schaats bij Duurstede: 'De afgelopen weken zijn al veel kleine bedragen van pariculieren en grotere bedragen van ondernemers binnengekomen. Van een paar grote betrokkenen krijgen we op korte termijn bericht. We verwachten 14 september de knoop door te kunnen hakken.'

In de eindsprint naar het beslismoment is ieder sponsorbedrag welkom! Ga naar www.schaatsbijduurstede.com om te doneren. 

Eerder deze zomer stuurden de organisatoren de volgende oproep uit:  

Ten aanzien van de Corona crisis hebben we in eerste instantie een afwachtende houding aangenomen, maar nu beseffen we dat ook voor ons veel veranderd is. Onze sponsoren hebben nu hun geld en aandacht nodig voor hun eigen zaak. Daar valt nog wel wat te halen maar niet voldoende om nu te kunnen beslissen of Schaats bij Duurstede kan doorgaan.

De afgelopen maanden hebben onze gedachten ook niet  stilgestaan.  Omdat we toch graag weer hetzelfde willen neer zetten als de afgelopen 2 jaar,  zullen we moeten bekijken of er een draagvlak onder de bevolking is zodat we gezamenlijk dit evenement  kunnen betalen. We willen kijken of  via mail, facebook, instagram, ouders van de scholen en de sportverenigingen mensen kunnen activeren voor een donatie  aan Schaats bij Duurstede, via www.schaatsbijduurstede.com kunnen jullie alle informatie vinden. 

We kunnen dan eind september beslissen aan de hand van de toegezegde donaties of we het evenement laten doorgaan. Of dat we moeten besluiten  het in ieder geval voor dit jaar het te moeten uitstellen.

Graag horen we jullie reactie en hopen dat jullie, mocht het weer lukken, weer van de partij zullen zijn.

Hartelijke groet,

Gene van de Berg

Paula Bodok

Jan van de Horst

« Terug

Reacties op 'Wie maakt Schaats bij Duurstede mogelijk?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.