SPBW over een veilig bedrijventerrein en Heel Wijk in de Zon

dinsdag 16 juni 2020 08:41

SPBW: 'Samen staan we sterk en zorgen we voor elkaar'.

Langzaamaan neemt het leven weer zijn loop en starten ook bedrijven en ondernemers weer op. Anders dan anders, met 1,5 meter afstand. Heeft u hulp nodig neem contact met ons of met de gemeente op, samen komen we er uit, wij wijzen u de weg.

Veilige bedrijventerreinen, waar u en uw medewerkers zich prettig voelen en waar bezoekers graag komen, staan hoog in ons vaandel. Heeft u vragen en/of opmerkingen, mail ons (beheer@spbw.nl), want

Samen staan we sterk en samen zorgen we voor elkaar

De beveiliging, de camera’s (12 camera’s en bij de in- en uitgangen naast de gewone camera’s ook 4 ANPR’s ofwel kentekenregistratiecamera’s voor het inkomende en uitgaande verkeer) en 5 slagbomen, werkt over het algemeen goed. De camera’s  worden dagelijks uitgekeken. Er zijn weinig storingen en we doen ons best om, als er storingen zijn, deze zo snel mogelijk op te lossen.

Deze beveiliging, de camera’s, ANPR’s en de slagboominstallaties zijn mede dankzij het Ondernemersfonds gerealiseerd.

Heel Wijk in de Zon

Tijdens de Corona- crisis zijn de activiteiten van dit project doorgegaan en inmiddels loopt het project twee jaar. Veel ondernemers maken gebruik  van deze mogelijkheid om op een duurzame en financieel positieve wijze energie op te wekken, te gebruiken of ter beschikking te stellen.

Het project Heel Wijk in de Zon is een samenwerking van de gemeente Wijk bij Duurstede, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW), Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen (SPBW) en de Eigenwijkse EnergieCoöperatie (EWEC) en wordt financieel mogelijk gemaakt door o.a. het Ondernemersfonds Wijk bij Duurstede. De begeleiding wordt geboden door energiespecialisten van de Natuur en Milieufederatie Utrecht.

De bedrijven die meedoen krijgen een adviesrapport waarmee inzicht gekregen wordt in de businesscase voor zonnepanelen. Bij de grote meerderheid van de bedrijven blijken zonnepanelen een positief financieel rendement te hebben.

In september is er weer een  subsidieronde, die ook voor ú en voor de  grote bedrijven interessant kan zijn. Dus meld u aan of vraag meer informatie over deze duurzame en financieel gunstige energievoorziening.

Wilt u meer weten? Bel of mail beheer@spbw.nl,  dan zorgen wij ervoor dat u nadere informatie krijgt. 

« Terug

Reacties op 'SPBW over een veilig bedrijventerrein en Heel Wijk in de Zon'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.