AEGIR-Marine neemt Holland Propeller Services over

maandag 15 juni 2020 15:33

Persbericht van AEGIR-Marine: op 11 juni is getekend voor de overname van Holland Propeller Services.

11 juni 2020

AEGIR-Marine heeft overeenstemming bereikt voor de overname van Holland Propeller Services (HPS). De overeenkomst voor de overname is vandaag ondertekend door John en Jacomien Schungel, eigenaren van HPS, en Ruud Muis, eigenaar van AEGIR-Marine. 

Ook het managementteam van AEGIR-Marine was aanwezig om dit  speciale moment te vieren. HPS en AEGIR-Marine zijn beide merkonafhankelijke leveranciers van onderdelen en service voor Propulsion- and stern seal systemen. Bovendien hebben beide bedrijven in de loop der jaren een gerespecteerde positie opgebouwd als betrouwbare en wereldwijde dienstverleners. Met de overname van HPS breidt AEGIR-Marine haar service- en productassortiment op het gebied van voortstuwing aanzienlijk uit. Met de toevoeging van het HPS-portfolio kan AEGIR-Marine haar klanten een breder scala aan diensten en producten van hoge kwaliteit aanbieden.

AEGIR-Marine neemt ook het HPS-personeel over en zij krijgen direct een positie binnen AEGIR-Marine. Ook HPS-eigenaar John Schungel, een autoriteit op het gebied van voortstuwing, zal bij AEGIR-Marine als Senior Propulsion Specialist zijn kennis en ervaring gaan delen. 

Direct na de ondertekening van de overnameovereenkomst zei John Schungel van HPS: “Natuurlijk zijn we buitengewoon trots op wat wij in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd met HPS. De tijd was echter rijp om deze beslissing te nemen. Wij zijn allemaal zeer tevreden en wij kijken uit naar een mooie toekomst met AEGIR-Marine.”

Ruud Muis, eigenaar van AEGIR-Marine, zei: “We zijn verheugd om HPS en haar medewerkers te verwelkomen bij AEGIR-Marine. Als collega-merk-onafhankelijke specialistenzal hun kennis van producten en servicefilosofie een uitstekende aanvulling zijn op ons bedrijf. Wat nog belangrijker is, onze klanten krijgen toegang tot een nog groter voortstuwingsportfolio.”

Over AEGIR-Marine

AEGIR-Marine is een totaalleverancier voor schroefasafdichtingen en propulsion systemen voor de maritieme industrie. Het bedrijf richt zich op uitzonderlijke kwaliteit en service voor zowel reders als scheepsmanagers. AEGIR-Marine werd opgericht in 2000. Sindsdien is het bedrijf erin geslaagd een belangrijke leverancier te worden van merkonafhankelijke maritieme onderdelen, retrofits en service voor alle belangrijke schroefasafdichtingen en propulsion systemen. 

Het hoofdkantoor van AEGIR-Marine is gevestigd in Wijk bij Duurstede, Nederland. Het bedrijf heeft ook vestigingen in Namibië, Singapore, China, Dubai en de VS van waaruit Service Engineers wereldwijd op reis gaan.

AEGIR-Marine werkt ook nauw samen met een netwerk van professionele agenten. Van Canada tot Chili, van Indonesië tot Zweden en van Griekenland tot Japan. 

Meer informatie is beschikbaar via www.aegirmarine.com

.

Perscontact

Voor interviews, aanvullende informatie en / of afbeeldingen kunt u contact opnemen met:

AEGIR-Marine BV

Attn. Els Roeterink, Manager 

Manager Communication & Quality

tel.  +31 343 432 509 

e.roeterink@aegirmarine.com

« Terug

Reacties op 'AEGIR-Marine neemt Holland Propeller Services over'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.