Nieuw lid stelt zich voor: Dyrke Schaefer

Rollingwood Logozondag 14 juni 2020 15:18

Rollingwood Media & Services is het bedrijf van Dyrke Schaefer. Onlangs werd hij lid van de OKW, in dit bericht stelt hij zich voor.

Hallo, mijn naam is Dyrke Schaefer.
Een aantal jaren geleden heb ik besloten mijn vele creatieve hobbies / interesses samen te smelten tot een soort one-stop shop voor digitale content.
Van kleins af ben ik met muziek, tekenen, grafisch ontwerp, fotografie en filmen bezig op een of andere manier. Door mijn liefde voor muziek en film heb ik een drietal decennia diverse functies vervuld in de entertainment industrie; met name commerciële functies. Daarbij maakte ik muziek, ontwierp ik weleens een logo of een t-shirt of zelfs interieurs, schoot ik foto’s van landschappen, architectuur, sports- en muziekevenementen en af en toe een feestje en ging ik soms videos schieten
en editen.
Dat heb ik inmiddels allemaal onder de paraplu van Rollingwood Media & Services ondergebracht en verdien ik mijn brood met een aantal van mijn favoriete aktiviteiten. Het is nog klein, maar het is zeker groeiend. Mijn grootste aktiviteit is het maken van content voor de vastgoedsector (fotografie, video en plattegronden). Ik had plannen om een stap richting concert en evenementen fotografie / video te gaan in 2020. COVID had andere plannen. Gelukkig is de vastgoedsector stug door blijven gaan. Ik heb dus niet stil hoeven zitten de laatste maanden (zeker een redelijke luxe als zzp’er in corona-tijd).
Welke diensten biedt ik aan? Fotografie (in de breedste zin), Video (camera werk en / of editing), Audio (muziek en post-productie), Grafisch ontwerp (logos en website layout). 
Ze zeggen, “A picture is worth a thousand words”. Dan laat ik graag mijn werk voor me spreken.
Nieuwsgierigen kunnen kijken op mijn (zelf ontworpen) website: 
of op een van mijn twee Instagram feeds
(@rollingwoodmediaservices of @dyrkeschaefer).
Ik kijk ernaar uit om met andere leden van de ondernemerskring kennis te maken (zodra dat mogelijk is). Uiteraard hoop ik ook dat we weleens iets voor elkaar kunnen betekenen.
Graag tot ziens.
Dyrke Schaefer

Drone-opname Wijk bij Duurstede, Dyrke Schaefer, Rollingwood Media & Services

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid stelt zich voor: Dyrke Schaefer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.