Nieuw lid stelt zich voor: Mark Berntssen

Mark Berntssenzondag 14 juni 2020 15:02

Asset- en Informatiemanager Mark Berntssen begon begin 2020 voor zichzelf en werd onlangs lid van de OKW. In dit bericht stelt hij zich voor.

In de overtuiging dat data de ruggengraat van je organisatie is ben ik begin dit jaar voor mijzelf begonnen. Want als data de ruggengraat is (of de olie in de machine) zorg ik ervoor dat deze data ook een goede plek krijgt binnen de organisatie en koppel ik bedrijfsprocessen aan ICT. Klinkt een beetje hoog over, maar toch kan ik er uren over praten.

Nadat ik meer dan 20 jaar ervaring heb op het gebied van asset- en datamanagement, openbare ruimte, ruimtelijke ontwikkeling en (rail)infra was het ineens tijd om zelf mijn route te kiezen. Niet zozeer dat ik ‘ondernemer’ wilde zijn maar gewoon, omdat het op dit moment de juiste weg leek. Om dit moment op dit grensvlak bezig bij Vitens (Assetmanagement) en Provincie Utrecht (Informatiemanagement).

Naast mijn werk ben ik ook lid van de Lions en ben ik actief als gespreksleider van commissievergaderingen van de Gemeenteraad Wijk bij Duurstede. Het lidmaatschap van de OKW leek mij een logische stap. Niet zozeer om direct leads te krijgen voor werk, maar wel het netwerk binnen de gemeente Wijk bij Duurstede verder uit te breiden omdat altijd graag nieuwe mensen ontmoet en geïnteresseerd ben in wat mensen beweegt. Ik hoop dat we elkaar snel in levende lijve kunnen ontmoeten!

Lees meer op Mark's website: https://www.berntssen-mt.nl

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid stelt zich voor: Mark Berntssen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.