De Graanschuur heeft nieuwe eigenaren

De Graanschuurvrijdag 14 februari 2020 13:29

Rick Stoorvogel en Marjolein Haken namen in januari De Graanschuur onder de molen over. Met veel plezier stellen zij zich voor.

Wij zijn Rick Stoorvogel en Marjolein Haken; geluksvogels!

Sinds januari 2020 hebben wij het stokje overgenomen van Kees en Louise en runnen wij de Graanschuur; het meest bijzondere restaurant in Wijk bij Duurstede. Niet alleen vanwege het heerlijke eten wat hier de keuken verlaat, maar met name om wie er in die keuken staan!

De liefde voor dit geweldige plekje begon in 2015, toen we de haven huurden voor het 'Brood & Spelen festival’. Een evenement voor families en vrienden; een beetje parade, lekker ongedwongen met theater, muziek en lekker eten. Hoewel dit festival maar twee jaar heeft bestaan bleven we contact houden met Kees en Louise en vulden onzer beider bedrijven elkaar vaak perfect aan: wij de spullen; zij het eten en het personeel. Samen organiseerden we menig feestje op de steiger, zoals bruiloften, het afscheid van de burgemeester en de 'Lazy Sunday Afternoon' vorig jaar zomer.

Toen de vraag kwam of wij de haven en de Graanschuur wilden voortzetten was het antwoord dan ook volmondig ‘ja'! 

En zo geschiedde: 5 jaar na de eerste kennismaking stonden onze verfemmers in het restaurant voor een make-over van het interieur. Lekker hip Hollands, want Hollandser dan onder een molen wordt het natuurlijk niet. Door onze voorliefde voor vintage meubels en spullen met een verhaal hebben we een plek gecreëerd wat als een thuis voelt. Waar iedereen welkom is.

De mooiste onderdelen van de graanschuur zijn wel vertrouwd gebleven: heerlijk eten, verse taarten gemaakt door onze Bakkers en vriendelijke bediening. Een gezellige huiskamer om te lunchen en een perfecte locatie om een feestje te vieren!

Wij kijken uit naar.....

zomer op het terras, vaste klanten, mensen in wielrennersbroekjes, aanschuiftafels en jullie komst!

Lieve groet,

Rick & Marjolein.

« Terug