Rabobank start met nieuwe reeks miniMaster Ondernemers

Rabo miniMasters Ondernemersdonderdag 13 februari 2020 13:20

Bijblijven als (startende) zelfstandige? Sparren met andere ondernemers? Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt 8 gerichte masterclasses aan.

Start nieuwe reeks Rabo miniMaster Ondernemers

Als ondernemer sta je voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan snel. Conventionele businessmodellen voldoen niet meer en een nieuwe manier van ondernemen en waarde creëren wordt gevraagd. Tegelijkertijd zorgen online ontwikkelingen voor transparantie en vergelijkbaarheid. Klanten zijn geïnformeerd, mondig en veeleisend. Dit alles vraagt veel van jouw ondernemerschap.

Om jou hierbij te ondersteunen, biedt Rabobank Rijn en Heuvelrug in samenwerking met de Rabo Ondernemers Academie de Rabo miniMaster Ondernemers aan. Je spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat je leert, kun je direct in de praktijk toepassen. Je weet welke koers de juiste is voor jouw bedrijf, op welke trends je het beste kunt inspelen en hoe je zorgt voor financiële continuïteit en groei.

Wij nodigen je van harte uit deel te nemen aan dit inspirerende programma van 8 masterclasses, die elk een wezenlijk aspect van ondernemerschap behandelen. De masterclasses worden op dinsdagavonden gegeven door docenten met ruime praktijkervaring en affiniteit met ondernemers. De eerste bijeenkomst is op 9 juni a.s.. De kosten bedragen € 995,- p.p. (vrij van BTW).

Interesse? Bel ons dan onze accountmanagers Alma Lutteke (06-1096 2043) of Christian de Visser (06-2298 0866) voor meer informatie of om je direct aan te melden.

« Terug