Nieuw lid stelt zich voor: Wesley van der Helm van Uyt en Thuys

Uyt en Thuismaandag 17 februari 2020 13:00

Koffiezaak / lunchroom Uyt in Wijk en het ernaast gelegen Thuys in Wijk zijn in korte tijd een lokaal begrip geworden. Eigenaar Wesley vertelt hoe dat zo kwam, en introduceert Caffé Mauro.

Uyt en Thuys in Wijk

In 2017 hebben wij Het Tabackshuys overgenomen van destijds Hennie Waaijenberg. De reden was simpel, we zagen mogelijkheden in het feit dat de winkel een mooi gepositioneerd terras voor de deur had liggen. We zijn per 1 juni 2017 verder gegaan onder de naam Thuys in Wijk. De naam zegt het al wij voelen ons thuis in Wijk bij Duurstede en dat willen we ook voor onze klanten/ gasten. Naast de naamswijziging ging ook de focus van tabak naar koffie, thee en lekkers. Momenteel kunt u nog steeds terecht voor uw tabakswaren. Maar onze core business ligt vandaag  de dag in de koffie, thee en lekkers. 

Toen in 2018 het pand naast ons vrij kwam was de keuze snel gemaakt om uit te breiden met Uyt in Wijk. In deze kleinschalige horecagelegenheid kunt u terecht voor ontbijt, koffie met huisgemaakt gebak, lunch en een vroege borrel. Daarbij kijken we altijd naar een lokale samenwerking. Zo werken we op het moment samen met de kaaswinkel, viswinkel, slager, bakker en andere bedrijven in de regio, zoals de Hondspol waar onze melk vandaan komt.

Daarnaast is deze mooie intieme locatie ook te gebruiken voor vergaderingen en kleine bijeenkomsten of feesten, buiten de huidige openingstijden. Op dit moment verzorgen we regelmatig high tea’s voor verjaardagen/ babyshowers en algemene ledenvergaderingen voor politieke partijen. Daarnaast zijn catering opties beschikbaar zoals we nu het ontbijt voor projectgroepen binnen de gemeente verzorgen.

Caffè Mauro (gratis proefpakket?!)

Recentelijk hebben wij het voor elkaar gekregen om de (exclusieve) distributierechten te verkrijgen van een prachtig Italiaans top koffiemerk. Te weten Caffé Mauro. Hoewel een nieuwkomer op de Nederlandse markt, internationaal reeds doorgebroken. In meer dan 70 landen is Caffé Mauro een begrip en neem het positie in de top 10 koffiemerken van Italië.

Caffè Mauro staat bekend om zijn slow roasting brandingsproces, omdat kwaliteit tijd kost. In 1949 is deze vorm van branden van koffie door Caffè Mauro ontwikkeld, met als doel het optimaal tot hun recht laten komen van de aroma’s die in de kern van de pure bonen met hoge arabica kwaliteit aanwezig zijn. Dit proces zit in het DNA van Caffè Mauro verankerd.

Ons doel; Caffé Mauro groot maken in Nederland! Van Horeca, winkel tot kantoor: Caffé Mauro biedt een heerlijke kop Italiaanse koffie, biologisch en Fairtrade. In Wijk bij Duurstede vindt u Caffé Mauro al bij de Graanschuur en uiteraard in onze winkel.

Volgt u? Graag bieden wij een gratis proefpakket aan. Want.... proeven is kopen ;-)

Neem contact op via WhatsApp:

0622853462

en check onze website voor meer informatie.

« Terug