AEGIR-Marine opent nieuw kantoor in Midden-Oosten

AEGIR-Marinewoensdag 12 februari 2020 12:44

Het Wijkse AEGIR-Marine heeft wereldwijd een topreputatie als leverancier in de maritieme industrie. Hun servicenetwerk breiden ze uit met een kantoor in Dubai.

AEGIR-Marine breidt zijn wereldwijde servicenetwerk uit door een nieuw kantoor te openen in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

De maritieme leverancier van schroefasafdichtingen en propulsion systemen heeft al kantoren in Nederland, Singapore, Shanghai, Namibië, de USA en nu dus ook in de UAE. Het serviceteam van Dubai zal zijn activiteiten richten op zowel de sterke olie- en gasindustrie in het Midden-Oosten als op de commerciële schepen.

AEGIR-Marine is al een aantal jaren actief in het Midden-Oosten. Naar aanleiding van de steeds groeiende vraag van klanten om ook lokaal aanwezig te zijn, is de beslissing genomen om een eigen kantoor in de regio te openen.

“Wij vullen de kloof tussen fabrikanten en maritieme dienstverleners voor wat betreft de schroefasafdichtingen en de propulsion systemen. Deze succesvolle strategie resulteerde in een aanzienlijke toename van het servicewerk en de verkoop van onderdelen in het Midden-Oosten”, zegt Serge Lapré, branchmanager van het nieuwe kantoor.

Het nieuwe Dubai-kantoor van AEGIR-Marine is een mooie aanvulling op het wereldwijde maritieme servicenetwerk van het bedrijf.

Het nieuwe kantoor start met een team van 2 propulsion service engineers en 2 sterntube seal engineers. "Hier vinden onze klanten onze grootste toegevoegde waarde - in onze gespecialiseerde engineers," vervolgt de heer Lapré. "Waar ze ook ter wereld werken, door de 24/7 mentaliteit, hoge klantgerichtheid en kwaliteit leveren zij service op het hoogst mogelijke niveau.”

AEGIR-Marine heef op 23 januari 2020 het kantoor feestelijk geopend door de eigenaar Ruud Muis and HE Mr. Salem Al Zaabi, Maritime Advisor van the Minister of Public Works & Transport en ook Chairman van de Federal Transport Authority.

‚Äč

Neem voor meer informatie contact op met:

AEGIR-Marine BV

Attn. Els Roeterink

tel. +31 343 432 509 

e.roeterink@aegirmarine.com

« Terug