Sterk techniekonderwijs van start!

image006maandag 10 februari 2020 11:52

Maandag 17 februari is door onderwijs en bedrijfsleven het startschot gegeven aan het initiatief Sterk Techniekonderwijs in de regio.

Persbericht d.d. 10 februari 2020:

STARTSCHOT STERK TECHNIEKONDERWIJS DE BILT, WIJK BIJ DUURSTEDE, ZEIST 

Op maandag 17 februari as. geven onderwijs en bedrijfsleven samen het startschot voor de Sterk Techniekonderwijs in de regio. Zij gaan op zoek naar raakvlakken en nieuwe inzichten, zodat de komende jaren nieuwe stappen worden gezet in de ontwikkeling van het regionale technisch onderwijs. Het uiteindelijke doel: voldoende en goed opgeleide technische vakmensen in de regio. 

Een prachtige uitdaging die de regio met enthousiasme, met elkaar aangaat. Het project is een samenwerking van de regionale VMBO’s Aeres VMBO Maartensdijk, Aeres MAVO Bilthoven, Revius Lyceum Wijk bij Duurstede, Openbaar vmbo en mavo Zeist, Christelijk Lyceum Zeist, Christelijk College Zeist, Seyster College Praktijkonderwijs samen met de regionale MBO’s, primair onderwijs en het regionale bedrijfsleven.

Tijdens de bijeenkomst staat het verbinden van de werelden van onderwijs en bedrijfsleven centraal. Elkaar leren kennen en samen de officiële start van het project vieren.

We houden je de komende tijd graag op de hoogte van de vorderingen!

« Terug