Mocking Hoveniers sluit zich aan bij Dutch Quality Gardens

DQG Mocking-Hoveniersdinsdag 28 januari 2020 11:17

Wat ooit begon als een samenkomst van hoveniers heeft geresulteerd in de nieuwe coƶperatie Dutch Quality Gardens.

Mocking Hoveniers licht toe:

'Binnen deze coöperatie slaan alle leden de handen ineen, om vanuit een gezamenlijke kennis, liefde en passie voor het groen de lat steeds hoger te leggen op weg naar het ultieme tuingevoel.

Dutch Quality Gardens legt de nieuwe standaard. Een standaard die enkel gehaald kan worden door de beste hoveniers van Nederland. En wij zijn er trots op dat wijons tot de beste hoveniers mogen rekenen!

Voor onze klanten verandert er nauwelijks iets. Zij blijven de service ontvangen die ze van ons gewend zijn, maar gaan ook profiteren van de kennis en expertise van alle andere aangesloten hoveniers.'

 

Mocking Hoveniers is in 1979 gestart door Kees Mocking. Sinds 2009 wordt het bedrijf geleid door Rob Mocking, de zoon van Kees.

Door de jaren heen is veel ervaring opgedaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij willen graag dat mensen blij worden van hun eigen tuin! 

Daarom houdt Mocking Hoveniers zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve tuinen en groenvoorzieningen voor particulieren, instellingen en bedrijven. 

Dit doen we met vakbekwaam personeel en verantwoorde materialen. Hiermee zorgen we voor klantgerichte oplossingen, maatwerk en unieke tuinen. Door goede kwaliteit en nazorg te leveren proberen we een prettige, langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

Sluiten