Subsidie voor verbetering techniekonderwijs toegekend!

Sterk techniekonderwijsdinsdag 17 december 2019 10:15

Goed nieuws uit het onderwijs: Revius Wijk van start met 'Sterk Techniek-regio'

Na maanden wachten is de kogel nu eindelijk door de kerk: het ministerie van OCW heeft de subsidie toegekend voor de verbetering van het techniekonderwijs. Dat betekent dat we op volle kracht vooruit kunnen.

Sterk techniekonderwijs

Revius Wijk zal samen met de andere scholen in de zogenaamde ‘Sterk Techniek-regio’ techniek-/technologie-onderwijs gaan ontwikkelen en nog betere voorlichting omtrent techniekopleidingen in het mbo kunnen gaan geven. Allemaal bedoeld om het aantal mbo-studenten in techniekstudies te vergroten en daarmee meer potentiële werknemers voor jullie op te leiden.

Samen met ondernemers

Een aantal ondernemers uit Wijk bij Duurstede heeft bijgedragen aan de subsidieaanvraag door toezeggingen te doen op het gebied van o.m. stagemogelijkheden, gastlessen en bedrijfsbezoeken. Dat heeft erg geholpen! Maar ook andere ondernemers kunnen op enige wijze een bijdrage gaan leveren als ze dat willen. In januari zal er vanuit de Sterk Techniek-regio meer informatie komen over waar we mee aan de slag gaan en volgt er een uitnodiging voor de officiële kick-off.

Lees meer via https://www.sterktechniekonderwijs.nl 

« Terug

Reacties op 'Subsidie voor verbetering techniekonderwijs toegekend!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.