Adzaco opent nieuw kantoor

Adzacomaandag 16 december 2019 15:57

Adzaco biedt zzp'ers, midden- en kleinbedrijf en particulieren administratieve ondersteuning en advies op maat. Linda van Vemde opende in november haar nieuwe kantoorruimte aan de Keulenaar.

Graag stel ik me even voor: Linda van Vemde. Bij verschillende MKB bedrijven heb ik de nodige ervaring en kennis opgedaan op het gebied van administratie en personeelszaken. Voor mij de reden in 2015 te starten met Adzaco om met deze kennis bedrijven en particulieren te kunnen helpen bij hun administratie. Zo kan ik advies op maat geven en de best mogelijke service bieden.
Dit bleek aan een behoefte te voldoen.

In 2018 breidde Adzaco uit en werd Anne van Vemde partner. Met haar kennis en ervaring op het gebied van online marketing is zij een mooie aanvulling en kunnen wij nog beter aan de wensen van onze relaties voldoen.
Deze uitbreiding betekende ook dat we op zoek zijn gegaan naar een grotere kantoorruimte. Deze is gevonden aan de Keulenaar 48 in Wijk bij Duurstede. Op 15 november hebben we deze feestelijk geopend. Hier hebben wij een prettige werkruimte waar we de komende jaren vooruit kunnen. Wij danken onze relaties voor de warme belangstelling, mooie wensen, bloemen en attenties.

Adzaco biedt zzp'ers, midden- en kleinbedrijf en particulieren administratieve ondersteuning en advies op maat. Als u wilt weten hoe Adzaco iets voor u kan betekenen, kijk dan eens op onze website www.adzaco.nl

Reacties op 'Adzaco opent nieuw kantoor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten