Bericht van Stichting SPBW

ingang+molenvliet+2maandag 16 december 2019 15:49

Een update van Stichting SPBW over borden en vrachtauto's op Bedrijventerrein Broekweg, en over Heel Wijk in de Zon.

Borden bedrijventerrein
Bij de ingangen van het bedrijventerrein Broekweg staan borden waarop vermeld is dat de  bedrijventerreinen worden beveiligd met camera’s; te zijner tijd zal er ook bij de ingang van bedrijventerrein Broekweg Noord, op de Weegmaat, nog een bord komen te staan. Op de 2 huidige borden en op het toekomstige bord, dus op 3 borden, is momenteel advertentie/sponsor-ruimte vrij. Zo kunt u uw boodschap plaatsen op de boven- of onderkant van de borden en is het mogelijk uw logo op een middenplaats te laten verschijnen. Een link op de website (spbw.nl) is ook mogelijk. Wilt u meer weten of een uiting of advertentie plaatsen? Mail naar beheer@spbw.nl !

Vrachtauto’s
Het komt voor dat men een vrachtauto(combinatie) die vol is, en/of de volgende ochtend vroeg op pad gaat, parkeert aan de rechterkant van de weg vlakbij de slagbomen op de Vogelpoelweg. Dit is niet toegestaan. Zowel overdags als ’s nachts, (als uitgang van het bedrijventerrein) hindert men fietsers, auto’s en andere weggebruikers door het zicht te belemmeren, met gevaarlijke inhaalmanoeuvres tot gevolg.
Wij verzoeken u dan ook nogmaals, en eventueel vlakbij woonachtige chauffeurs, uw medewerkers en uw leveranciers op het hart te drukken hier niet hun vrachtauto(combinatie) te parkeren. Er zijn speciale parkeerplaatsen voor vrachtauto’s op de bedrijventerreinen. Indien u hierover nadere informatie wenst te ontvangen, stuur dan een bericht naar beheer@spbw.nl .

Heel Wijk in de Zon
Flink wat bedrijven doen al mee met deze actie om zonnepanelen op de daken te (laten) plaatsen en daarmee mee te doen aan een Duurzamer Wijk bij Duurstede. Ook in 2020 gaan wij door met de ondersteuning van bedrijven, het aanvragen van subsidies en het uitvoeren van quick-scans.
Met dit project willen de gemeente Wijk bij Duurstede, Ondernemerskring Wijk bij Duurstede, Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede, de Eigenwijkse Energiecoöperatie en de Natuur en Milieufederatie Utrecht ondersteuning bieden aan bedrijven uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek om onafhankelijk advies en begeleiding geboden door energiespecialisten.
Wilt u meedoen, of meer informatie over dit project ontvangen? Mail ons ( beheer@spbw nl ).


Wij wensen alle ondernemers fijne Kerstdagen
En een succesvol en sprankelend 2020 toe!

Reacties op 'Bericht van Stichting SPBW'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten