Wissel Bestuurslid Communicatie

20191030-_DSC3111maandag 16 december 2019 15:26

Marlous van Merkenstein heeft twee jaar met veel plezier de communicatiefunctie bij de OKW vervuld. In november droeg zij het stokje over aan Monika Heldoorn.

Bestuurswissel op communicatie

Marlous van Merkenstein:

'Drie jaar geleden was het de verkopend makelaar van ons nieuwe huis, Patty van Rooijen, die me introduceerde bij de OndernemersKring. Toen de nieuwe OKW-voorzitter Hardy vervolgens vroeg of ik bestuurslid wilde worden, twijfelde ik geen moment. Het leek me een uitstekende manier om een netwerk op te bouwen in mijn nieuwe woonplaats. Een geslaagde missie! Twee jaar lang heb ik me met veel plezier ingezet voor OKW. Daarbij heb ik een heleboel leuke en waardevolle contacten gelegd. Mede dankzij jullie is Wijk mijn nieuwe thuis geworden, bedankt daarvoor!  

In het huis wonen mijn man en ik niet meer met z'n tweeën; er zijn (bijna) twee dochters bijgekomen. En mede dankzij mijn OKW-netwerk heb ik een baan gevonden bij het Wijkse Procurios, waardoor mijn freelance werkzaamheden op een lager pitje zijn komen te staan. Al met al een mooi moment voor mij om het stokje over te dragen. Ik ben blij dat Monika het van mij overneemt, want ik weet dat de communicatie bij haar in goede handen is. Lid blijf ik uiteraard wel, dus tot ziens tijdens een van de OKW-cafés!' 

Marlous is zondag 8 december bevallen van een gezonde, prachtige dochter: Hedwig. Moeder en kind maken het goed.

Monika Heldoorn:

Nog niet eens een jaar geleden, in februari 2019, ben ik voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver en communicatiespecialist. Al snel liep dat veel beter dan ik had durven dromen! De afwisseling van grote en kleine opdrachten, in Wijk en daarbuiten, in allerlei sectoren en over uiteenlopende onderwerpen: ik hoefde alleen mijn nieuwsgierigheid te volgen. Kort na de zomer belde Hardy me, om te peilen of ik interesse had in de rol van Marlous.

Marlous heeft me fantastisch ingewerkt. Bedankt voor het warme welkom iedereen, en tot gauw!  

Reacties op 'Wissel Bestuurslid Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten