Oproep aan ondernemers: Help een jongere uit de jeugdzorg zelfstandig wonen!

Kamers met aandachtwoensdag 20 november 2019 15:08

In de gemeenten van Utrecht Zuid-oost en dus ook in de gemeente Wijk bij Duurstede is de wervingscampagne ‘Kamers met Aandacht’ gestart. Een initiatief voor jongeren vanaf 18 jaar die uitstromen uit de jeugdzorg zonder dat ze voldoende vangnet, geld of praktische vaardigheden hebben.

Heeft u thuis een kamer vrij of bezit u woonruimte om te verhuren? Daarmee kunt u een  jongere uit de jeugdzorg helpen! U biedt een jongere een plek waar hij of zij met steun van de omgeving en een vertrouwde begeleider, verder zelfstandig kan worden. 

Daarnaast zoeken we organisaties die kunnen bijdragen aan de werving van Kamers met Aandacht. Denk bijvoorbeeld aan makelaars, verzorgingstehuizen, kerken, thuiszorgorganisaties die bereid zijn om een poster op te hangen, of een folder (digitaal) onder medewerkers of klanten willen verspreiden. 

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer die wil bijdragen aan de toekomst van jongeren? Kijk dan voor meer informatie op www.kamersmetaandacht.nl of neem contact op met Bianca van der Neut (projectleider) via 06-11134685 of info@kamersmetaandacht.nl

Alvast bedankt voor het meezoeken!

Reacties op 'Oproep aan ondernemers: Help een jongere uit de jeugdzorg zelfstandig wonen!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten