Lease Result in Cothen stelt zich voor

Gemeentehuis Cothen Buiten Lease Resultvrijdag 22 december 2017 14:26

Vanuit het kantoor in het Gemeentehuis Cothen, is Lease Result zijn klanten van dienst met de juiste vorm van mobiliteit tegen de juiste voorwaarden.

Ruim 2 jaar geleden begon Wilma met Lease Result, na ruim 15 jaar ervaring bij verschillende leasemaatschappijen wilde zij bedrijven helpen met het beste onafhankelijke advies. Sinds halverwege dit jaar is Hans ook voor 100% actief binnen het bedrijf en samen met een aangesloten sales partner helpen we bedrijven, groot en klein, op het gebied van wagenparkbeheer, autolease en alles wat daarbij komt kijken.

              

Wat wij doen? Zo zag onze afgelopen week eruit.
Naast dat we met het Wagenparkbeheer voor diverse klanten inmiddels zo’n 750 auto’s beheren, hadden we een gesprek met een potentiele klant voor een private lease offerte, belden we een leasemaatschappij waarom het repareren van een auto van een klant zo lang duurde, kregen we na een uitgebreide inventarisatie de opdracht om het wagenpark van een klant van eigendom om te zetten naar lease en maakten we een offerte voor een mooie bus voor een lokale ondernemer.

Ook mochten we feestelijk maar liefst 40 Renault Clio’s afleveren! Daarnaast hielpen we een klant met een adviesgesprek over de mogelijkheden voor zijn wagenpark van 7 auto’s en mochten we meerdere offertes voor leasecontracten maken, uiteraard met de beste prijs tegen de beste voorwaarden.

Lease:
Zo voordelig mogelijk leasen tegen de beste voorwaarden, passend bij zowel de huidige als toekomstige bedrijfs- of privé situatie!

Wagenparkbeheer:
Goed en kundig beheer van uw wagenpark levert u geld op!

Advies:
Meer kwaliteit, minder kosten! Onze aanpak gaat zo veel verder dan een snelle, gratis wagenparkscan. Met de Lease Result kosten & beheer analyse bent u namelijk niet in een paar klikken klaar.

Uiteraard horen wij het graag als u meer wil weten over wat we voor u kunnen betekenen. Kijk op www.leaseresult.nl, mail naar info@leaseresult.nl of bel ons op 085-130 11 54

Wij wensen u gezellige, warme en liefdevolle feestdagen met een fantastisch, gezond en gelukkig 2018 in het vooruitzicht!

Sluiten