Wat gebeurt er op ons Wijks bedrijventerrein ?

woensdag 06 september 2017 14:11

De Weegmaat is verbreed en er worden meer camera's geplaatst.

De verbreding van De Weegmaat is inmiddels voltooid en de herplaatste camera draait alweer. Ook is er een extra kentekenregistratiecamera bij de ingang van De Weegmaat gemonteerd zodat alle inkomende – en uitgaande voertuigen worden geregistreerd.

Door de wegverbreding zijn er nu twee slagbomen bij de ingang van De Weegmaat geplaatst. Deze worden in bedrijf gesteld zodra de stroomvoorziening in orde is, hetgeen halverwege deze maand wordt verwacht.

Medio september worden er 5 stuks nieuwe extra digitale camera’s op de bedrijventerreinen geplaatst waarmee fase 2 van het beveiligingsplan is voltooid. Hiermee zijn dan alle bedrijventerreinen dmv digitale camera’s beveiligd. De camera’s draaien ’s nachts regelmatig rond, zonder dat je het aan de buitenkant kan zien, waardoor ook het omliggende gebied wordt geregistreerd. Als er dan een calamiteit  gebeurt, kan je achteraf zien of er iets vreemds in de buurt gebeurd is.

De SPBW is volop in beweging en de Stichting is dan ook zeer verheugd dat het beveiligingstraject is spoedig voltooid zal zijn. Op naar de volgende activiteit!

Sluiten