Nieuw lid: In2Leasing stelt zich voor

dinsdag 05 september 2017 11:48

Willem Hardeman, opgegroeid en nog altijd wonend in Wijk bij Duurstede, is IN2LEASING begonnen.

Ik ben Willem Hardeman, opgegroeid en nog altijd met veel plezier wonend in Wijk bij Duurstede. Na ruim twintig jaar binnen de automotivebranche werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste tien jaar in diverse managementfuncties, besloot ik om te doen wat mijn hart me al langer vertelde: een eigen onderneming opstarten.
Met mijn bedrijf IN2LEASING ben ik intermediair voor alle soorten leasecontracten en ontzorg en adviseer ik MKB bedrijven op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit.
Voor al die verschillende soorten leasecontracten heeft IN2LEASING partnerships gesloten met zowel grote als middelgrote gerenommeerde leasemaatschappijen. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk en breed vergelijk en samen met de schaalvoordelen van IN2LEASING ook van de scherpst mogelijke voorwaarden. Tevens kan IN2LEASING u volledig ontzorgen in het beheer van uw wagenpark, zodat u meer tijd overhoudt voor uw bedrijfsvoering.
 
Mijn werkwijze laat zich kenmerken door persoonlijk contact en gedrevenheid, waarin ik samen met de ondernemer zorg dat zijn/haar mobiliteit beter gaat renderen. Mobiliteit staat bij vrijwel alle bedrijven in de top drie kostenoverzichten, dus dat rechtvaardigt een serieuze benadering, die veel besparing en rendement kan opleveren als je het op de juiste manier en met de juiste partijen inricht."
Uw eerste stap hierin kan een vrijblijvende kennismaking zijn met IN2LEASING!
Interesse? Ik hoor u graag op: 06-4480 2880
  
Alvast een paar maandaanbiedingen bekijken of meer weten over ons? Kijk op www.in2leasing.nl
Sluiten