Masterclass Sales Psychologie

donderdag 21 september 2017 19:00

Wat houdt jou tegen je dienst of product te verkopen? En wil je weten hoe je daar van af komt? Rabobank Rijn en Heuvelrug organiseert in samenwerking met OKW de Masterclass Sales psychologie waar Arjaen Smits ervoor zorgt dat deze drempels om acquisitie te doen, worden weggenomen en dat het succes van de acquisitie wordt verhoogd.

Of je het nou sales of acquisitie noemt, het gaat altijd om twee mensen die met elkaar praten en overwegen om samen te werken. Wat je ook aanbiedt, je klant is een mens en mensen kopen op dezelfde manier. Behoefte hebben, waarde inschatten, afwegen en beslissen. Dit proces is voor iedereen gelijk en daarmee een “must know” voor ondernemers en verkopers.

Jijzelf daarentegen wordt bij het aanbieden van je dienst of product ook gehinderd door gêne, angst voor afwijzing, aannames, verkeerde associaties, onderwaardering, schuldgevoel en nog tientallen andere menselijke maar tegelijk belemmerende ideeën en emoties. 

Programma:

19.00 uur        Ontvangst

19.30 uur        Opening door Steven Enneman (Directeur

                      Bedrijven Rabobank Rijn en Heuvelrug) en Ruud Muis

                      (Directeur Aegir Marine)

20.00 uur        Masterclass Sales Psychologie

22.00 uur       Afsluitende borrel

Locatie:

De masterclass zal plaatsvinden bij Aegir Marine, Molenvliet 34, 3961 MV Wijk bij Duurstede.

Datum:

21 september 2017

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden.

Vragen:

Wil je meer weten? Neem dan contact met Rabobank Rijn en Heuvelrug. Bereikbaar via telefoonnummer 030 224 66 22 en via de e-mail mkb.rh@rabobank.nl.

Wij zien je graag op donderdag 21 september.

 

Met vriendelijke groet,

Steven Enneman

Directeur Bedrijven
Rabobank Rijn en Heuvelrug

 

« Terug