Nieuw lid YouNomi stelt zich voor

Nomi OKWmaandag 19 augustus 2019 07:24

Beste OKW leden,

Mijn naam is Nomi van Os, eigenaar van YouNomi Lifestyle Coaching. We zitten met de lifestylestudio vanaf februari 2017 gevestigd op het industrieterrein op de Langkamp 16.

Ik ben lid geworden van het OKW omdat ik graag met andere ondernemers in gesprek wil gaan om te kunnen sparren en ook om inspiratie op te doen. Ondernemerschap is toch een eenzaam beroep waarbij familie/vrienden/kennissen goed bedoelde adviezen geven maar die je toch klein of veilig advies geven.

YouNomi staat voor “You know me” oftewel je kent me en een ezelsbruggetje naar mijn naam omdat niemand die kan onthouden. YouNomi is een open en gemoedelijke Lifestyle Studio waarbij de klant te allen tijde centraal staat. Wij kijken met ons team naar wat een klant al kan en wilt en daarop gaan we een plan van aanpak ontwikkelen. 

Geen drukte maar een max van 8 personen per fitness uur of groepstraining wat ervoor zorgt dat iedereen gezien, gehoord en begeleid wordt. 

Bij de 1 op 1 Personal Trainingen is er een coach/meetruimte en zijn de trainingen afgestemd op de doelstellingen en beginsituatie van de klant. De trainers zorgen ervoor dat je comfortabel uit je comfortzone wordt gehaald. 

De studio is gericht op functionele en afwisselende trainingen waarbij mobiliteit, coördinatie, kracht en conditie worden getraind.

Kortom we hebben als missie om de gezondheid te verbeteren bij de inwoners van Wijk bij Duurstede en omstreken door een gezonde leefstijl te stimuleren en de sporters op een verantwoorde manier in een veilige omgeving te laten bewegen. Dit betekent constant achter je concept blijven staan, doen waar we goed in zijn en vooral het verschil proberen te maken met de grote fitnessbedrijven in Wijk bij Duurstede en omstreken.

Tot snel bij een OKW meeting!

Sportieve groet, Nomi van Os

Labels
Nieuws

« Terug

Reacties op 'Nieuw lid YouNomi stelt zich voor'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019

oktober

augustus

juni

april

februari