!MPACT Kromme Rijnstreek groot succes!

Helga van Leur Impact Kromme Rijnstreek 2018

Helga van Leur Impact Kromme Rijnstreek 2018

woensdag 03 oktober 2018 14:47

OKW heeft begin deze maand samen met de ondernemersverenigingen BHIK uit Bunnik en Ondernemend Houten het evenement !MPACT Kromme Rijnstreek georganiseerd in Theater aan de Slinger.

Samen kunnen we meer bereiken dan ieder voor zich en daarom gaan we voor een duurzame Kromme Rijnstreek! Duurzaamheid is op het moment een actueel thema, denk aan de energietransitie, het klimaatakkoord en de opwarming van de aarde. Grote thema’s maar u als ondernemer kunt daarin een belangrijke rol spelen.

Door het er met politiek en ondernemers gezamenlijk over te hebben en over duurzaamheid te discussiëren, stelden we dit thema op 3 oktober aan de kaak. Aan de discussie, geleid door dagvoorzitter Helga van Leur, deden vanuit Wijk wethouder Hans Marchal en ondernemer Henk Roest van Van der Sijs Techniek en Automatisering BV. mee, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van slimme electrische laadpalen.

Omroep Houten maakte nav het evenement dit gave filmpje over wat er allemaal gebeurt aan duurzame projecten in de regio.

Foto: Foto van Noort

Labels
Nieuws

« Terug

Reacties op '!MPACT Kromme Rijnstreek groot succes!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari