Breng leven in Wijkse brouwerij, steun De Dikke Ervaring!

Brouwerij De Dikkezaterdag 20 oktober 2018 10:38

Wijk bij Duurstede was vroeger een echte bierstad. Sinds 2015 is het Wijkse bier terug. Kuytbier naar een origineel recept volgens de ordonnantie van 1495. Nu wordt het bier van Stadsbrouwerij de Dikke nog bij derden gebrouwen. Maar als het aan De Dikke ligt, komt daar verandering in! Aan de Veldpoortstraat 15 wordt hard gewerkt aan hun bierdroom. Een eigen microbrouwerij met proeflokaal. Niet zo maar een, maar Wijks, Sociaal en Bruisend!

De Dikke Ervaring wordt een proeflokaal met microbrouwerij, midden in de Wijkse samenleving. De bieren van De Dikke worden er ontwikkeld en gebrouwen, er zijn rondleidingen, proeverijen en nog veel meer. Een aanvulling op de activiteiten die er al zijn in de stad. In samenwerking met horeca, VVV, ondernemers en anderen. De Dikke Ervaring wordt een werkplek voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. Die een veilige werkplek zoeken of een opstapje naar een reguliere baan.

De Dikke Ervaring en Stadsbrouwerij de Dikke hebben geen winstoogmerk. Alles moet met vrijwilligers en beperkte middelen worden gerealiseerd. Daarom zoeken ze Wijfies, Jochies, Maatjes, Vrienden, Gabbers, Bierbroeders om hen te helpen!

Voor bedrijven zijn hogere bijdragen en individuele pakketten mogelijk. Door middel van financiële of andere ondersteuning word je onderdeel van de Dikke Ervaring. Afhankelijk van je bijdrage bieden de initiatiefnemers je een rendement. Niet financieel, maar sociaal, hydraulisch (in bier), door bijeenkomsten, privérondleidingen, voorinschrijvingen en nog veel meer.

Wil jij meehelpen de Dikke Ervaring mogelijk te maken? Of wil je meer weten over de brouwerij, download dan de uitgebreide informatie op www.wijksedikke.nl of vraag hem op via info@wijksedikke.nl.

Labels
Nieuws

« Terug

Reacties op 'Breng leven in Wijkse brouwerij, steun De Dikke Ervaring!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari