Even voorstellen: Nieuw lid Rob Lucassen van TheSalesVibe.com

Rob Lucassendonderdag 30 augustus 2018 14:35

Mijn naam is Rob Lucassen en ik ben sinds juni lid van het OKW. De laatste 25 jaar heb ik in diverse rollen in de commercie gewerkt bij een aantal mooie bedrijven. Mijn laatste ‘klus’ in loondienst was bij Sanoma SBS in 2016 en 2017 als Sales Directeur Veronica Uitgeverij.

Sinds november 2017 ben ik voor mezelf gestart als interim Sales / Sales Manager vanuit mijn eigen bedrijf TheSalesVibe (TSV). TSV biedt Sales- en Marketing ondersteunende diensten vanuit een geïntegreerde commerciële aanpak; zowel vanuit Marketing als Sales. Bij echt succesvolle bedrijven werken marketing en sales immers uitstekend samen.  

Mijn specialiteit is business development op interim basis en wel in de rol van meewerkend voorman als Sales Manager / Commercieel Directeur. Hier kan je meer informatie vinden over mijn persoon, aanpak, een aantal blogs en enkele referenties.

Met plezier kom ik ook eens vrijblijvend met u sparren over een slimme commerciële aanpak van / bij uw bedrijf. Vaak is bijvoorbeeld het werken met een eenvoudig Sales Funnel model al meteen een stap in de goede richting om een grotere voorspelbaarheid te creëren rondom je toekomstige omzet ontwikkeling ...

Wie weet tot snel !

Rob Lucassen

06 – 22 20 24 65

Labels
Nieuws

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: Nieuw lid Rob Lucassen van TheSalesVibe.com'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari