TerrierCom contentpartner van technisch dienstverlener Croonwolter&dros

TerrierCom - Communicatie & Content (1)25-04-2018 14:56 25-04-2018 14:56

PR- en communicatiebureau TerrierCom uit Wijk bij Duurstede is contentpartner geworden van technisch dienstverlener Croonwolter&dros uit Rotterdam.

TerrierCom ontwikkelt voor de afdeling Utiliteit van Croonwolter&dros op maat gesneden content voor de website, artikelen voor vakmedia en klantgerichte uitingen. Alles gericht op de vastgoedsector en de gebouwde omgeving.

Bekende klanten van TerrierCom zijn Thule (outdoorproducten), Case Logic (tassen), Chevron (smeermiddelen), Diesel Technic, Valeo, TRW (onderdelen voor auto’s en bedrijfswagens), Indian Motorcycle, bouwbedrijf J.P. van Eesteren, PaulCamper (het peer-to-peer verhuurplatform voor campers), Polaris (quads en terreinvoertuigen) en Croonwolter&dros.

TerrierCom, PR- en communicatiebureau uit Wijk bij Duurstede, ondersteunt merken in de Benelux met creatieve communicatie. Het bureau helpt organisaties anders te communiceren met creatieve content en nieuwe contacten. Het bureau is gespecialiseerd in mediarelaties, influencer engagement, content, social media en events. www.terriercom.nl

Labels

« Terug

Reacties op 'TerrierCom contentpartner van technisch dienstverlener Croonwolter&dros'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari