Lease Result helpt met de beste deal, gratis!

Hans Lease Resultdonderdag 01 februari 2018 09:00

De hele maand februari bieden we iedereen die op zoek is naar een nieuwe lease auto de mogelijkheid om ons uit te dagen een nog betere offerte voor u te vinden. Wie wil er nou niet weten, voordat u een contract van 3 of 4 jaar aan gaat, dat u de beste deal hebt? Of het nu gaat om een private lease contract voor uzelf, of een lease auto van de zaak met een full operational lease contract, wij worden graag uitgedaagd.

Hoe werkt het?
Stuur ons de beste offerte die u heeft en wij gaan er mee aan de slag om een nog betere offerte voor u te regelen. Dat doen we bij betrouwbare en gerenommeerde partijen, transparant en met maar één doel, u zo goed mogelijk helpen. Om het juiste vergelijk te maken is het van belang dat we kunnen zien welke voorwaarden er van toepassing zijn. U kunt daarbij denken aan looptijd, kilometrage, verzekeringen, eigen risico, winterbanden etcetera. Wij staan er voor garant dat alle gegevens die u ons verstrekt strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld en met geen enkele derde partij zullen worden gedeeld zonder uw toestemming. Uw privacy is gewaarborgd.

Wat kost het?
NIETS! Echt niets? Ja….echt niets! Wij bieden dit als service aan, zoals al onze klanten gebruik kunnen maken van ons inkoopvoordeel, de ervaring in en kennis van de markt.

Concreet
Mail de offerte die u heeft naar info@leaseresult.nl en u krijgt van ons binnen 3 werkdagen een betere OF de bevestiging dat u al de beste deal heeft. Een gratis check, no strings attached. Wij zitten er klaar voor! 

Labels

« Terug

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari