Ledenlijst

Toon items waarbij "Naam" begint met

<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 Volgende > | Laatste >>
<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 Volgende > | Laatste >>
NaamTapkoel B.V.
Websitehttp://www.tapkoel.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfTapkoel, gevestigd in Cothen, is één van de toonaangevende bedrijven ten aanzien van de techniek van tapinstallaties. Zij ontwikkelt, vervaardigt en plaatst tankbier- en fustbier installaties door het gehele land. Dit gebeurt in opdracht van zowel relatief kleine als grote bierbrouwerijen.
NaamTerrierCom
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfTerrierCom ondersteunt organisaties met creatieve communicatie. We verzorgen relaties met media en social influencers. We maken content: tekst, video, grafisch en zetten complete events op.

Het bureau werkt o.a. voor BAM Civiel, Indian Motorcycle, Thule, Case Logic, J.P. van Eesteren, Croonwolter&dros, TBI, ElectroStyling, Siemens PLM.
NaamTEVU BV
Websitehttp://www.tevu.nl
InleidingTEVU is een groothandel in truck- en traileronderdelen, accessoires en veiligheidsproducten. Wij leveren onze kwaliteitsproducten aan onder andere transportbedrijven, (merk-)dealers en wederverkopers in Nederland en de ons omringende landen.
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfTruck- en traileronderdelen en accessoires.
NaamThuys in Wijk & Uyt in Wijk
Websitehttp://www.thuysinwijk.nl
InleidingDe lekkerste koffie van Wijk bij Duurstede drink je gewoon Thuys.
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfKoffie, thee, (chocolade) aanverwanten en tabak winkel, daarnaast hebben we een ontbijt/lunchroom met borrel mogelijkheid.
NaamTim Culinair
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfCatering & Restaurant
NaamTooltech B.V.
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfSmart Form Solutions richt zich zuiver en alleen op het leveren van volledig geïntegreerde digitale schrijfoplossingen. Dat wil zeggen wij ontwikkelen in eigen beheer bedrijfsformulieren welke volledig zijn afgestemd op het gebruik door in hoofdzaak ambulante medewerkers. Het resultaat van de digitale formulieren wordt direct of indirect (via een validatiescherm) verwerkt in de database van de klant.

Smart Form Solutions heeft als uitgangspunt dat de IT partner van de eindgebruiker de interface ten behoeve van de digitale schrijfoplossing levert en inricht, door de koppeling aan de desbetreffende database. Ook levert zij geen mobiele telefoons of andere hardware componenten zoals PDA's, laptops en printers. Een uitzondering hierop zijn de door Anoto gecertificeerde OKI printers, welke worden ingezet bij zogenaamde POD ‘Printing On Demand' oplossingen. Bij deze oplossingen wordt bij de klant of op locatie, vooraf geselecteerde data uit de klantendatabase samen met het digitale grid als formulier geprint.

Smart Form Solutions is van mening dat deze keuze leidt tot het hoogste rendement voor alle betrokken partijen. Smart Form Solutions heeft zich zelf ten doel gesteld om zeer intensief samen te werken met de bestaande, veelal lokale of regionale partners van de klant.
NaamURSCHEL B.V.
Websitehttp://www.urschel.com
InleidingOntwerper, fabrikant en verkoper van snij- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie.
OmschrijvingDe filosofie van Urschel is het maken van duurzame, degelijke machines die dag en nacht continu kunnen produceren met een hoge capaciteit en de beste kwaliteit. De kwaliteit verlengt de houdbaarheid van de gesneden producten. De capaciteit in combinatie met een duurzame machine en een efficient energiegebruik verhoogt het bedrijfsresultaat en verlaagt de kostprijs van het product.
De machines worden in Amerika gemaakt en verkocht over de hele wereld, zodat de Lay´s chips in Nederland hetzelfde zijn als die bijvoorbeeld in Japan. De verkoop in Nederland en Belgie wordt met een enthousiast team van 12 personen gedaan vanuit de locatie in Wijk bij Duurstede. De afdelingen verkoop, proceshal, after sales, techniek en verkoopadministratie werken nauw met elkaar samen voor een optimale klantondersteuning.
Welke producten / diensten levert uw bedrijfURSCHEL Food Processing Machinery is de Amerikaanse fabrikant en ontwerper van Snijmachines en Maalmachines voor de Levensmiddelenindustrie en ´s werelds markleider op het gebied van de snijtechnologie. Toepassingen zijn de productie van chips (Lay´s), Frites (AVIKO etc.), verse voorgesneden groente en fruit (AH, C1000 etc.), vleesreepjes van ham en shoarma, geraspte kaas, mosterd, pindakaas, honden- en kattenvoer en vele andere producten die te vinden zijn in supermarkten. Alle machines zijn voor industrieel gebruik met kwaliteit, capaciteit en duurzaamheid als handelsmerk. In de proefhal in Wijk bij Duurstede, vanwaar de verkoop plaatsvindt voor Nederland en Vlaanderen, kunnen de machines worden getest en de gegevens geëvalueerd.
NaamVan Echtelt Metaal bv
Websitehttp://www.vanechteltmetaal.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAl het staalwerk benodigd voor bouwwerken:
Staalconstructie
Trappen
Hekwerken
NaamVan Mossel VKV
Websitehttp://www.vanmosselvkv.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfKernwaarden bij ons zijn drive, passie en enthousiasme. Alleen op deze manier kunnen wij aan de klantverwachtingen voldoen en daar waar mogelijk overtreffen. Wij nodigen u uit om kennis te komen maken met ons bedrijf. U kunt bij ons altijd rekenen op een uitgebreidt aanbod nieuwe auto's, een keuze uit meer dan 600 Top Occasions en een uitgebreid service netwerk. Met specialisaties als Renault Business Center en het Renault sportdealerschap is VanMossel VKV altijd de juiste partner!
NaamVan Uem Autoschade BV
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijf