Ledenlijst

Toon items waarbij "Naam" begint met

<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 3 Volgende > | Laatste >>
<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 3 Volgende > | Laatste >>
NaamBen van Woudenberg Beheer BV
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfOntwerp, voorbereiding, aanleg en onderhoud van grond, weg en waterbouwkundige projecten incl. sanering van landbodems.
NaamBerntssen. Management & Training
Websitehttp://berntssen-mt.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAssetmanagement, Datamanagement, Informatiemanagement en Kern- en Basisregistraties
NaamBIGA Groep
Websitehttp://www.bigagroep.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfBiga groep maakt zich sterk voor de ontwikkeling en arbeidsintegratie van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden hen opleidings-mogelijkheden en een leerwerkplek om werkervaring op te doen. Zo krijgen zij de kans door te groeien naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt. Dat kan bijvoorbeeld via detachering.
Is dat niet mogelijk, dan kunnen zij onder begeleiding blijven leren en werken bij een van de bedrijfsonderdelen van Biga groep. Daar werken zij aan een breed pakket van diensten en producten voor opdrachtgevers in zowel profit- als non-profitsector.
Biga groep staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met oog voor mens én resultaat. Daarbij kiezen wij voor een professionele, zakelijke aanpak.
NaamBoom
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAdvocatuur Familierecht - echtscheiding, alimentatie, omgang, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, wijziging gezag,
NaamBrand&Color
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAdvies druktechnische haalbaarheid voor verpakkingsdesign.
Projectmanager Packaging Design (2D) (vanaf design tot en met druk en productie.
Kennis er ervaring met alle druktechnieken voor verpakkingen.
Design -> Print processen.

.
NaamC. Van Eck Cothen Mengvoeders BV
Websitehttp://www.ejbos.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfFa. Gebr. van Eck is producent van aanvullende mengvoeders voor rund- en melkvee bedrijven, daarnaast leveren wij ook mengvoeders voor varkens en kippen. Alle voeders worden met eigen transport afgeleverd bij de agrarische bedrijven. Tevens handel granen, kunstmest en overige landbouw benodigdheden.
NaamCafe 't Hoff
Websitehttp://www.cafethoff.nl/
InleidingGezellig bruin cafe met in de zomer een mooi terras met uitzicht op de Mazijk. Dit pand is een monument en heeft een
rijke geschiedenis.
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAlles op gebied van horeca en drank
NaamCafé Ome Ko
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfmuziek cafe, maar nu ook ruimte beschikbaar voor vergaderingen incl. catering
NaamCalyx Training
Website
InleidingWij trainen teamleiders, managers en medewerkers op communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarbij is het dagelijks werk uitgangspunt zodat wij díe set van vaardigheden trainen die voor u of uw medewerkers direct toepasbaar is.
OmschrijvingCALYX Training.nl is sterk in het begeleiden naar resultaat. Succesvolle medewerkers maken succesvolle bedrijven en dat bewijzen we al vanaf 1999. CALYX Training.nl
Welke producten / diensten levert uw bedrijftrainingen en coaching
NaamCatering De Witte
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfHet bereiden en leveren van vers bereide lunches, hapjes en diners. Ook voor de daarbij behorende benodigdheden kunt u bij ons terecht in de breedste zin van het woord. U kunt o.a. denken aan borden en bestek, maar ook de aankleding, statafels, tenten... noem maar op. Maar wel altijd in combinatie met eten.
Kortom; voor een feest op maat, bent u bij ons aan het goede adres. Van alleen een hapje tot een geheel verzorgd bedrijfs- of tuinfeest.