Nieuwe bedrijvenpagina op ditiswijk.nl

maandag 08 februari 2016 16:41

Internet kan kansen bieden. Ditiswijk.nl helpt je daarbij.

“Ondernemers hebben zich niet goed aangepast en nu neemt internet hun rol over!”

“Lokale ondernemers moeten zich meer onderscheiden met service, er gaat niets boven persoonlijk contact.”

“De beste manier om internet in te zetten voor je bedrijf is mond tot mond reclame via eerlijke meningen.”

Dit zijn de meningen van bezoekers naar aanleiding van een aantal stellingen die wij hen afgelopen weken hebben voorgelegd. Internet hoeft dus niet altijd een bedreiging te zijn, maar kan juist kansen bieden, als je maar uitgaat van je eigen kracht; het bieden van goede service aan je klant.

Eerlijke mening

Geen schreeuwerige (internet) advertenties, maar je klant een podium bieden om zijn of haar eerlijke mening te geven. Dit moet natuurlijk wel een onafhankelijke website zijn waar men ook verbeterpunten kan aandragen.

Kwaliteit

Als ondernemer zul je dus het lef moeten hebben om je kwetsbaar op te stellen; wij zijn op zoek naar ondernemers die overtuigd zijn van hun kwaliteit. Geef je op voor onze nieuwe bedrijvenpagina en laat je klanten hun mening geven over je bedrijf of onderneming.

Eerste 100 krijgen korting

De eerste 100 ondernemers die meedoen, krijgen een aantrekkelijke introductie aanbieding. Meer informatie of opgeven? Mail naar [LINK=verkoop@ditiswijk.nl]verkoop@ditiswijk.nl[/LINK]. Benieuwd hoe dit er uitziet? Kijk gerust even op onze vernieuwde [LINK=/bedrijven]bedrijvenpagina[/LINK].  

OKW -lid Klarenbeek Zonwering is een van de pioniers op de nieuwe bedrijvenpagina met Wijkse Meningen.

Sluiten