EigenWijkse EnergieWinkel

energieloket21-12-2018 15:39 21-12-2018 15:39

Na ruim 5 jaar vanuit huis gewerkt te hebben krijgt de EigenWijkse Energie Coöperatie eindelijk vaste grond onder de voeten. We vestigen ons in het voormalige pand van ABN-AMRO aan de Steenstraat 2 in Wijk bij Duurstede. Op 7 januari 2019 om 15:30 uur opent de EigenWijkse EnergieWinkel officieel haar deuren. Kom even langs voor je naar de OKW Nieuwjaarsreceptie gaat!

De EigenWijkse EnergieWinkel zal niet alleen kantoor zijn en overlegruimte maar ook een winkel. Je kan er terecht voor gas en elektra als je over wil stappen van je huidige leverancier naar de EigenWijkse. Ook kan je je laten informeren over lopende projecten en ter plekke intekenen voor deelname aan zo’n energieproject. . Zo is bijvoorbeeld net de inschrijving voor het zonnedak op Mariënhoeve opengesteld.

En we geven door middel van het Energieloket tips en informatie over zelf energie opwekken en over energiebesparing;  hoe je enorm kunt besparen op gebruik van aardgas of helemaal van het gas af kunt..

De EigenWijkse EnergieWinkel is iedere middag open (behalve op maandag). Loop eens binnen: voor een praatje, een kop koffie, overstappen op de EigenWijkse of een aandeel in Mariënhoeve2.

Meer informatie vind je op onze vernieuwde website

Labels
Nieuws

« Terug

Reacties op 'EigenWijkse EnergieWinkel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari