Politiek Café in Calypso Theater als aftrap naar verkiezingen

Politiek cafe calypso 201809-02-2018 12:06 09-02-2018 12:06

Alle politieke lijsttrekkers waren op maandagavond 5 februari aanwezig tijdens het Politiek Café in een goed gevuld Calypso Theater, georganiseerd door winkeliersvereniging Hart van Wijk, de Wijkse horeca en de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW).

De avond werd geleid door Jaap Jongejan, inwoner van Wijk en onder andere directeur van SBI Doorn. Ook was stadsdichter André van Zwieten aanwezig. Als een 'Nico Dijkshoorn in DWDD' gaf hij al improviserend kleurrijk commentaar op de discussie die gevoerd werd.

Vooraf konden ondernemers vragen insturen naar de organisatie, maar ook tijdens de avond zelf was er ruimte voor vragen vanuit de zaal. Die gingen onder andere over het parkeerbeleid, het Ondernemersloket en welke politieke partijen het streven naar eerlijke handel hebben opgenomen in hun partijprogramma. 

Ook kwam de zondagopenstelling ter sprake als economisch knelpunt voor ondernemers. Tijdens de avond werd duidelijk dat eigenlijk alleen PCG tegen een openstelling van winkels op zondag is. 

Labels
Agenda
Nieuws

« Terug

Reacties op 'Politiek Café in Calypso Theater als aftrap naar verkiezingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

oktober

september

augustus

juli

juni

april

februari

januari