Wijk in Bedrijf zet ondernemerschap in de gemeente op de kaart

maandag 05 september 2016 14:34

9 februari 2017 uitreiking tweede Wijkse OndernemersPrijs


Donderdag 9 februari 2017 staat, onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk geven presentaties, ondernemers presenteren zich op een interactieve BedrijfsBeurs én voor de tweede keer wordt de Wijkse OndernemersPrijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.
Revius Wijk stelt de locatie ter beschikking. Niet voor niets, want de medewerker van de toekomst zit nu op school. Daarom geven Revius-leerlingen tijdens Wijk in Bedrijf presentaties over hun WOPStage (Werk OriëntatieProject) bij ‘Wijkse’ ondernemers.

Nomineer voor de Wijkse OndernemersPrijs
Tijdens Wijk in Bedrijf wordt voor de tweede keer de Wijkse OndernemersPrijs overhandigd. Deze Wijkse OndernemersPrijs wordt in twee categorieën uitgereikt:
de Wijkse onderneming van het jaar 2017 voor bedrijven met meer dan 5 fte. in dienst
de Wijkse Zelfstandige van het jaar 2017 voor bedrijven met minder dan 5 fte. in dienst.


Kent u een geweldige ondernemer? Nomineer dit bedrijf dan voor de Wijkse OndernemersPrijs! Ondernemers mogen zichzelf ook voordragen. Aanmelden kan via www.wijkinbedrijf.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de Wijkse OndernemersPrijs.

BedrijfsBeurs als belevenis
Als aansluiting op de stagepresentaties wordt een grote BedrijfsBeurs georganiseerd waar voor de bezoeker van alles te beleven valt. Allerlei bedrijven presenteren zich op een interactieve manier. Het doel is bezoekers op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de bedrijvigheid in de gemeente en exposanten de mogelijkheid te bieden hun dienstverlening onder de aandacht te brengen en eventuele potentiële nieuwe medewerkers te ontmoeten. Dit met als achterliggende gedachte de economie en werkgelegenheid in de gemeente te stimuleren.

Meer informatie?
Wilt u een bedrijf of ondernemer voordragen voor de Wijkse OndernemersPrijs? Wilt u als ondernemer niet ontbreken op de BedrijfsBeurs? Weet u als bezoeker nu al dat u zeker komt op 9 februari 2017? Op www.wijkinbedrijf.nl vindt u alle informatie en ook de aanmeldmogelijkheden.

Wijk in Bedrijf = WOP-Stage + BedrijfsBeurs + OndernemersPrijs

Reacties op 'Wijk in Bedrijf zet ondernemerschap in de gemeente op de kaart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Sluiten