Deelnemende bedrijven aan het Werk Oriƫntatie Project (WOP)

Toon items waarbij "Naam" begint met

NaamWas bij Duurstede
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaatsen:
Bedrijfsbezoeken: Nee
NaamWear2work
Websitehttp://https://www.wear2work.nl/
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (1)
Bedrijfsbezoek: Nee

Wear2work is de online specialist in werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Via de overzichtelijke webshop www.wear2work.nl zijn alle producten tegen scherpe prijzen te verkrijgen. De producten worden vrijwel altijd uit voorraad geleverd, zodat bestellingen de volgende dag al in huis zijn.

Tevens is in de winkel in Wijk bij Duurstede de gehele collectie terug te vinden. Bekende merken als Puma Safety, Quick Safety, Blaklader, Dassy, Jobman staan garant voor diversiteit en kwaliteit.

Door de samenwerking met deze merken kunnen wij zowel bedrijven als particulieren op maat kleden. Ook kan de werkkleding voorzien worden van een logo door deze te bedrukken of te borduren.
NaamWelkoop
Websitehttp://www.welkoop.nl/winkels/welkoop+wijk+bij+duurstede
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (2)
Bedrijfsbezoek: Nee

Welkoop is een winkel waar alles te verkrijgen is voor tuin en dier. Wij leveren up-to-date advies en de beste producten en diensten. Of het nu diervoeders, gewasbescherming, meststoffen of stalinrichting is. We weten wat er speelt en zetten ons in voor het belang van onze afnemers. Daar zijn we gedreven ondernemers voor.
Wij zoeken een leerling die een week wil leren binnen ons bedrijf. Wij bieden een goede leeromgeving en een unieke werkervaring

Wij zoeken iemand die:
- van aanpakken houdt
- enthousiast is
- initiatief durft te nemen

Herken jij je in dit profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Harm Dirksen.