Deelnemende bedrijven aan het Werk Oriëntatie Project (WOP)

Toon items waarbij "Naam" begint met

NaamJacs. Koopman B.V.
Websitehttp://www.koopman.nu
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (1)
Bedrijfsbezoek: Ja

Koopman bestaat al meer dan 75 jaar, we vertegenwoordigen diverse buitenlandse leveranciers van elektrotechnisch materiaal, denk aan kWh-meters, stekers en haspels. Dit materiaal verkopen we aan groothandels in Nederland. Zo'n 15 jaar geleden besloot onze directeur Casper Vulling een wat meer avontuurlijke weg met Koopman in te slaan: die van de verlichting. We hebben een wereldwijd kennisnetwerk om onszelf heen gebouwd. Samen met die partijen ontwikkelen we mooie innovatieve producten.

Ons team is inmiddels uitgegroeid tot een groep van 20 Koopmannen en - vrouwen, een hechte club met hart voor de zaak. Met veel plezier zetten wij ons elke dag in om ervoor te zorgen dan iedereen van onze nieuwe ideeën kan genieten.

Heb je (een beetje) technische interesse en lijkt het je leuk om kennis te maken met alle afdelingen binnen ons bedrijf? Steek je graag je handen uit de mouwen in ons magazijn, maar vind je het ook leuk om met fotoshop en websites te werken? Kom dan gezellig een week bij ons stage lopen!
We zijn gevestigd op de hoek van industrieterrein Broekweg, niet te missen dankzij onze grote LED letters op het gebouw!
NaamKarwei Bouwmarkt
Websitehttp://www.karwei.nl/bouwmarktinfo/bouwmarkten/Wijk-bij-Duurstede-WYKHO/
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (1)
Bedrijfsbezoek: Nee

Karwei is één van de grootste bouwmarktformules van Nederland en richt zich op de moderne doe-het-zelver. Karwei vindt het belangrijk dat iedereen z’n eigen huis mooi kan maken. Karwei heeft alles voor het verfraaien van je woning en tuin. Zorgeloos winkelen staat bij Karwei voorop. Daarom biedt Karwei goede producten en service tegen een redelijke prijs. Goed in de breedste zin van het woord. Het assortiment van Karwei is goed van kwaliteit én op een goede manier gemaakt.
Wij zoeken een enthousiaste leerling die een week willen meelopen in ons filiaal in Wijk bij Duurstede. Wij bieden je een leuke stageplaats bij jou in de buurt!

Wij zoeken iemand die:
- van aanpakken houdt
- meer wil leren over onze bouwmarkt
- klantgericht kan werken

Herken jij je in deze omschrijving? Stuur dan je sollicitatiebrief naar Elsbeth