Deelnemende bedrijven aan het Werk Oriëntatie Project (WOP)

Toon items waarbij "Naam" begint met

NaamGarage Beijer
Websitehttp://www.garagebeijer.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaatsen: Ja (1)
Bedrijfsbezoeken: Nee

Garage Beijer is een modern autobedrijf. Zij leveren een keur aan jonge occasions van alle merken. Wij zijn met name gespecialiseerd in het merk Hyundai. In onze ruime showroom vindt u daarom dan ook veelal nieuwe en jong gebruikte auto’s van dit eigentijdse merk. Wij leveren nieuwe Hyundai’s tegen dezelfde voorwaarden als de officiële Hyundai-dealer. Ook hebben wij alle beschikbare brochures.

Wij zoeken een leerling die een week bij ons in de beroepspraktijk wil kijken. Wij bieden goede begeleiding en een uitdagende leerplek.

Wij zoeken iemand die:
- feeling heeft met auto’s
- leergierig is
- enthousiast is

Herken jij je in dit profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Sjaak Beijer
NaamGECO Verhuur
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaatsen: Ja (1)
Bedrijfsbezoeken: Nee

Verhuurbedrijf voor bouwapparatuur in Wijk bij Duurstede
NaamGemeente Wijk bij Duurstede
Websitehttp://www.wijkbijduurstede.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (2)
Bedrijfsbezoek: Ja

In Wijk bij Duurstede wonen ruim 23.000 mensen verspreid over de kernen Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. Bij de gemeente Wijk bij Duurstede werken ongeveer 135 mensen die zich inzetten voor inwoners en ondernemers in de gemeente.

Wat doet een gemeente nu eigenlijk? Natuurlijk, paspoorten en rijbewijzen afgeven is bekend, onderhoud aan alles wat groeit en bloeit in de gemeente ook. Maar de gemeente Wijk bij Duurstede doet meer. We zijn onder andere actief met jongerenbeleid, sport, zorg, jeugd, werk en inkomen, de horeca maar ook met het ontwikkelen van bouwlocaties en het up to date houden van winkelcentra. Eigenlijk teveel om op te noemen. Wij bieden twee stageplaatsen aan waarbij je meeloopt met verschillende mensen die allemaal hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Je krijgt hierdoor inzicht in wat de gemeente zoal doet.

Team Economie, Projecten en Vastgoed
Er zijn verschillende teams in de gemeente. In dit team zijn alle werkzaamheden ondergebracht op het gebied van economische zaken, evenementen (-vergunningen), recreatie en toerisme, drank- en horecawet, gebieds-ontwikkeling, woningbouwprojecten, maatschappelijke voorzieningen en gemeentelijk vastgoedbeheer. Er werken 15 medewerkers in dit team.

Team Samenleving
In dit team zijn alle werkzaamheden ondergebracht op het gebied van de Wmo,
jeugd, welzijn, werk & inkomen, onderwijs, leerplicht, leerlingenvervoer, openbare orde en veiligheid, subsidies, sport, cultuur en volksgezondheid. Er werken 16 medewerkers bij dit team.

Team Leefomgeving
In dit team zijn alle werkzaamheden ondergebracht op het gebied van verkeer, groen,
landschap en volkshuisvesting. Ook duurzaamheid valt binnen het aandachtsgebied van dit team. Er werken 18 medewerkers in dit team.

Team Advies & Ondersteuning
In dit team hebben de mensen taken op het gebied van secretariaat, communicatie en facilitaire zaken. Er werken 16 medewerkers in dit team.

Team Dienstverlening
In dit team worden werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van het bemensen van de
balies, receptie en telefoon. En ook specialistische werkzaamheden op het gebied van verkiezingen of burgerlijke stand. Er werken 15 medewerkers in dit team.

Team Beheer
In dit team worden werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van het beheren van de openbare ruimte in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.
Er werken ongeveer 30 medewerkers in dit team.

Team Mens & Middelen
Dit team ondersteunt het College van Burgemeester en Wethouders en de organisatie op het gebied van Personeel, organisatie, Financiën en Juridische zaken. In het team zijn alle beleids-, consulent - en uitvoeringstaken ondergebracht op het gebied van financiën (bijvoorbeeld financiële administratie), juridische zaken en personeel en organisatie.
Het team bestaat uit 17 medewerkers.

Team Informatievoorziening
Het team Informatievoorziening speelt een rol in het bieden van een goede en betrouwbare dienstverlening. Het gaat om informatievoorziening, ICT-regie, informatiebeveiliging, het technische en functionele beheer van applicaties, maar ook het beheren en bewaren van (digitale) informatie in het archief.
Het team bestaat uit ongeveer 10 medewerkers.

En misschien kun je ook op bezoek bij de burgemeester of een van de wethouders.

Heb je interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Marianne Schaap: m.schaap@wijkbijduurstede.nl