Deelnemende bedrijven aan het Werk Oriëntatie Project (WOP)

Toon items waarbij "Naam" begint met

NaamAEGIR Marine
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaatsen:
Bedrijfsbezoeken:

Vanaf het allereerste begin wist AEGIR-Marine wat ze wilde: een buitengewoon goede service bieden aan reders en scheepsmanagers. Gestart in 2000 heeft AEGIR inmiddels een uitstekende reputatie in de maritieme industrie.

AEGIR-Marine: service die er toe doet

AEGIR-Marine is de full service aanbieder voor Stern Tube Seals- en Propulsion. Wij werken merkonafhankelijk en bieden service en onderdelen geschikt voor alle grote voortstuwingsinstallaties. Deskundig, ervaren, klantvriendelijk en flexibel doen wij ons werk. Dat de klant daarbij centraal staat is voor ons vanzelfsprekend, net als een beetje extra doen.
Service met een glimlach, dat is waar AEGIR voor staat.
NaamAndre van Zwieten Grafisch Ontwerper
Websitehttp://www.andrevanzwieten.nl/
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Nee
Bedrijfsbezoek:
NaamB&B De Nachtdijk
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (2)
Bedrijfsbezoeken: Ja

Welkom
Waar de nacht nog donker, de stilte bijna voelbaar en het uitzicht weids is. Daar bent u welkom bij B&B en familiehuis De Nachtdijk in Cothen, midden in de prachtige Kromme Rijnstreek, tussen Wijk bij Duurstede (8 km) en Utrecht (14km) en Nationaal Park de Heuvelrug (7 km).

De oude schuur naast de boerderij is gebouwd in 1929 en heeft al vele functies gehad, van bakhuis, varkensstal, jongveestal, koetshuis, fruitkoeling, tot melkstal. Voor alle functies werd de stal verbouwd en aangepast. Nu is de stal verbouwd tot 5 comfortabele en stijlvolle gastenkamers, waarbij de herkomst van het gebouw zichtbaar is gebleven zonder aan het comfort in te leveren.

Bent u op zoek naar rust en ruimte, dan bent u bij De Nachtdijk aan het juiste adres. De luxe kamers met eigen sanitair, het uitzicht, de riante terrassen en de mogelijkheid om lekker bij de schapen te gaan kijken maken uw verblijf een fijne ervaring.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een familie of vriendenweekend? Wij verhuren u dan de gehele locatie en u heeft alle ruimte voor uzelf!

Tot ziens bij De Nachtdijk.

Gijs en Ellen Kok-Hendriks
NaamBakkerij Lakerveld
Websitehttp://www.bakkerijlakerveld.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (1)
Bedrijfsbezoek: Nee

Bakkerij Lakerveld is een brood- en banketbakkerij die alle producten zelf maakt. Wij vinden dat belangrijk, omdat wij door alles zelf en op ambachtelijke wijze te maken, de kwaliteit hoog kunnen houden. Bovendien kunnen wij daardoor al onze liefde en passie voor het vak en de producten kwijt in ons werk. Doordat wij alles zelf maken, kunnen wij ook heel goed inspelen op dingen die wij horen van klanten of medewerkers en het maakt ons ook flexibeler in de planning dan wanneer je alles moet inkopen en rekening moet houden met een levertijd.

Wat kun je van ons verwachten tijdens je stage?
Graag laten wij stagiaires kennis maken met onze winkelwerkzaamheden, zodat je kunt meemaken wat er allemaal bij komt kijken in onze winkels. Het is niet alleen maar klanten helpen en afrekenen, maar je moet bijvoorbeeld ook schoonmaken en de producten, die in de bakkerij zijn gemaakt, inpakken.

Wat verwachten wij van jou?
We verwachten dat je er zin in hebt om bij ons mee te kijken en te werken. Een gezellige houding kunnen wij wel waarderen en een beetje eigen initiatief is ook wel prettig. Verder is het handig als je punctueel bent (op tijd komen), je afspraken nakomt en een goed werktempo kunt aanhouden. Als jij je hierin herkent, dan ben je van harte welkom!

Wat verder?
Als je enthousiast bent om je stage bij ons te komen doen, stuur dan een brief met je motivatie en een CV naar info@bakkerijlakerveld.nl en dan krijg je sowieso bericht van ons terug. Heel veel succes!

P.S. De locatie is onze vestiging aan de Markt.
NaamBuurtzorg Wijk bij Duurstede
Websitehttp://www.buurtzorgnederland.com
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaatsen: nee
Bedrijfsbezoeken: Ja

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Onze medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar oplossingen.
NaamCafe-restaurant De Engel
Websitehttp://www.engelrestaurant.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfStageplaats: Ja (1)
Bedrijfsbezoek: Ja

De Engel in Wijk bij Duurstede is een gezellig café-restaurant. Het is centraal gelegen op de authentieke markt van deze ruim 700 jaar oude handelsstad. De Engel is een sfeervolle ontmoetingsplek. Gezelligheid wordt gecombineerd met hemelse gerechten en een uitgebreid drankenassortiment.
De Engel is zeven dagen per week geopend en bied een verassende kaart. Daarop staan heerlijke gerechten, van lunch tot diner.

Wij zoeken een leerling die het leuk vindt om een week mee te werken in de keuken als kok. Daar help je mee met het maken van fantastische gerechten.

Wij zoeken iemand die:
- het leuk vindt om in de keuken te staan
- creatief kan denken
- wil helpen waar nodig is in de keuken

Heb je interesse? Stuur dan een sollicitatiebrief naar Joost Vernooij