Ledenlijst

Toon items waarbij "Naam" begint met

NaamJ&B Computing Services b.v.
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijf
NaamJacomij Metalen B.V.
Websitehttp://www.jacomij.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfIn- en verkoop en recycling van Non-Ferro metalen, Edelmetalen en Residuen.
NaamKennisTranslations BV
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfVertaling
Revisie
DTP,
Terminologie
Lokalisatie
Ondertiteling
Tolkdiensten
NaamKlarenbeek Zonwering
Websitehttp://www.klarenbeekzonwering.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAlle mogelijke produckten die nodig zijn om de zon te weren en producten om huizen en panden nog meer uitstaling te geven zowel binnen als buiten waaronder Knikarmen / Uitvalschermen / Markiezen /Screens / Roluiken / Horren / licht-warmte wering / Lamellen / Rol-vouwgordijnen / plissé / Serres en terrasoverkappingen of
NaamKoningsstal Infracare BV
Websitehttp://www.koningsstal.nl
InleidingSamen met en voor onze klanten organiseren wij projecten met scherpzinnigheid, creativiteit en een integrale benadering. Oplossingen leveren met meerwaarde binnen een efficiënt en transparant proces.
OmschrijvingOnze vakgebieden zijn:
De Stad: Wij streven naar doortimmerde en slimme ruimtelijke ideeën en plannen met als doel gezamenlijke ambities te verwezenlijken. Onze kracht zit in de wisselwerking tussen inhoud, proces, ontwerp, realisatie en beheer.
Wij willen de verbinding slaan, dwars door schaalniveaus en partijen heen

Het Landschap: Doordachte en functionele landschappelijke plannen. Daarmee helpen wij opdrachtgevers hun ambities te verwezenlijken. Ons doel is dat concepten daadwerkelijk uitgevoerd worden of dat de plannen op z’n minst als vliegwiel fungeren voor een gebiedsontwikkeling. Wij werken daarvoor op verschillende schaalniveaus aan integrale toekomstvisies, masterplannen, studies, concrete ontwerpen en adviezen.

Infrastructuur: Het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van de infrastructuur vraagt steeds meer om een gebiedsgerichte benadering. Of zelfs hoe een project zijn omgeving kan versterken. Oplossingen die vragen om kennis van techniek, inhoud en proces en oog voor alle belangen. Rekening houdend met wet- en regelgeving, milieuaspecten, ruimtelijke ordening, maar ook communicatie met de omgeving.
Welke producten / diensten levert uw bedrijfKoningsstal Infracare BV, ingenieursbureau voor projecten in de buitenruimte.

Wij leveren advies en engineering op het gebied van Stedelijke Ontwikkeling en Landschappelijke Vormgeving, civiel- en cultuurtechniek.
NaamLangkamp Technology BV
Website
InleidingWij maken deel uit van de Günther Gmbh groep. In deze groep beschikken wij over 3 productielocaties voor temperatuursensoren, waarvan twee in Duitsland en onze vestiging in Wijk bij Duurstede.
OmschrijvingDe productie in Wijk bij Duurstede heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van temperatuursensoren voor o.a. de volgende toepassingen:
- Verwarming, ventilatie en koeling
- Medische instrumenten
- Glastuinbouw en landbouw
- Professionele koffiemachines
- Zonneboilers

Ook leveren wij signaalverwerkingsapparatuur zoals temperatuurtransmitters, digitale paneelregelaars en kalibratie-apparatuur.
Welke producten / diensten levert uw bedrijfTemperatuursensoren voor industriële toepassingen, van -196 °C tot 2200 °C
Temperatuurregelaars.
Temperatuurtransmitters en aanwijzers
Compensatiekabel.
Kalibreerinstrumenten.
NaamLeister Technologies Benelux BV
Website
InleidingWat u ook wilt verwarmen: Leister levert de optimale oplossing. Al meer dan zestig jaar. Op het gebied van kunststoflassen en van industriële hetelucht toepassingen geven wij in de wereld de toon aan.
OmschrijvingToen Karl Leister in 1949 zijn eerste (hete)lucht toestel maakte, in de kelder van zijn ouderlijk huis, kon hij onmogelijk bevroeden wat zijn jonge bedrijf te wachten stond.
Karl was altijd al gefascineerd door techniek. Voor de sterrenwacht in zijn woonplaats Solingen maakte hij bijvoorbeeld een telescoop die tot op de dag van vandaag nog in gebruik is.
Maar het was in 1954 dat hij ’s werelds eerste heteluchtlasapparaat ontwikkelde. Op bezoek bij een bedrijf dat de plastic mallen maakte voor de handstofzuigers die hij produceerde, zag hij de onhandige apparatuur die werd gebruikt om de PVC platen te lassen. Dit was een gevaarlijke bezigheid met door gas verwarmde hetelucht lasapparaten. “Dat kan anders”: dacht Karl en beloofde het management van het bedrijf dat hij iets kon ontwikkelen dat beter, handiger en bovenal veiliger was. Niet lang daarna was de KOMBI heteluchtlasser een feit. Dit was het begin van het succes van LEISTER.
Nu in 2016 staat er een internationaal opererende organisatie met vestigingen of dealerships in 120 landen. Het hoofdkantoor en een groot deel van de productiefaciliteiten zijn sinds de jaren 60 gevestigd in Kägiswill (Zwitserland). LEISTER is nog steeds 100% in particulier bezit en wordt na het overlijden van Karl Leister (1993) nu met evenzoveel passie geleid door zijn weduwe Christiane Leister. Inmiddels bied LEISTER arbeidsplaatsen aan meer dan 700 mensen.
Productportefeuille van Leister
Plastic Welding
Hetelucht-handapparaten, lasautomaten en handextruders worden toegepast bij afdichtsystemen voor daken, vloerbedekkingen, om te egaliseren, bij grondwerkzaamheden en bij het bouwen van tunnels en waterwerken en in de apparatenbouw. Universele lasmachines voor het lassen van technisch textiel
Welke producten / diensten levert uw bedrijfKunststof lasapparatuur en industriële luchtverhitters
NaamLekhaven b.v.
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfLeverancier van materialen t.b.v. water- wegen en betonbouw. Alle soorten zand- grint en siergrint. Verhuur van containers voor uw afvalproducten.