Ledenlijst

Toon items waarbij "Naam" begint met

<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Volgende > | Laatste >>
<< Eerste | < VorigeGa naar pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Volgende > | Laatste >>
NaamAa-Xpress
Website
InleidingAa-Xpress is een Wijkse transport onderneming die gespecialiseerd is in het transport van kleine vrachten en goederen die op korte termijn bij uw klant geleverd moeten worden. Tevens hebben wij de mogelijkheid voor op- en overslag van uw goederen.
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfNationale en internationale koeriersdiensten
Landelijke overnight pakketdiensten
Op- en overslag van goederen
Short-stay opslag van goederen
Chauffeursdiensten
NaamAdzaco
Websitehttp://www.adzaco.nl
InleidingNa ervaring en kennis te hebben opgedaan in het voeren van administraties en personeelszaken is Linda van Vemde in 2015 gestart met Adzaco.
OmschrijvingAdzaco biedt zzp’ers, midden- en kleinbedrijf en particulieren administratieve ondersteuning en advies op maat.
Welke producten / diensten levert uw bedrijffinanciële administratie, salarisadministratie, belastingaangiftes, administratie en persoonlijk advies.
NaamAEGIR-Marine B.V.
Websitehttp://www.aegirmarine.com
InleidingAEGIR-Marine BV is een merkonafhankelijke leverancier van service, onderdelen en retrofits van schroefasafdichtingen. Zij heeft sinds 2000 haar positie in de internationale maritieme industrie overtuigend ingenomen.
OmschrijvingVia kantoren in Nederland, Shanghai en Singapore worden de internationale klanten optimaal bediend door snelle leveringen, zeer hoge kwaliteit, permanente bereikbaarheid en scherpe tarieven. AEGIR is een productent van schroefasafdichtingen die meer en meer erkent wordt als een kwaliteitsleverancier.
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAEGIR-Marine BV levert merkonafhankelijke service, onderdelen en retrofits op het gebied van schroefasafdichtingen en schroefaslagers. Haar zusterbedrijf AEGIR-Marine Propulsion Service BV wordt ook op het gebied van dwars en voorstuwingsschroeven wereldwijd service verleend.
NaamAEGIR-Marine Propulsion Service BV.
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfHet leveren van diensten (service & onderdelen) binnen de maritieme wereld met een specialisatie op het gebied van voortstuwing
NaamALO Nederland
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfVerzorgen en geven van Veiligheidsopleidingen, Veilig verplaatsen van lasten, en Intern transportopleidingen
NaamAnkie Meutgeert Fotografie
Website
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAnkie Meutgeert is een gediplomeerd vakfotograaf. U kunt terecht voor foto's voor websites, folders, bedrijfspresentaties, bedrijfsuitjes of voor kunstzinnige foto's om op te hangen in uw bedrijf.

De fotoreportage kan ook in een album verwerkt worden, bijvoorbeeld als cadeau bij een afscheidsreceptie of een promotie.

De foto's kunnen gemaakt worden in de fotostudio of op locatie. Op locatie kan gebruik worden gemaakt van de mobiele studio en verschillende achtergronddoeken waaronder chromakey voor het vrijstaand maken van personen of objecten.
NaamArja Rioolonderhoud en Ontstoppingsservice B.V.
Websitehttp://www.ikhebeenverstopping.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfontstoppingservice 24 uurs en weekend service / aanleg vetputten /leeg zuigen kruipruimtes beerputen / vetafscheiders /sanitaire versto[ppingen /hogedruk reininging /camera inspectie /riool stankonderzoek /aanleg riool
NaamArte Viva Innovative Products
Websitehttp://www.arteviva.nl
Inleiding
OmschrijvingArte Viva verkoopt Kinderveilige producten voor met name de educational market and child safety product market in Nederland en 40 landen op 5 continenten. De twee belangrijkste product groepen zijn:

1) De Finger Alert deurstrippen (strippen tegen vingerbeknelling aan de scharnierkant van deuren)

2) CornerGuards, die zijn strippen op hoeken van muren en randen van vensterbanken

Arte Viva ontwikkelt de meeste producten zelf en besteedt dan de productie uit in Nederland, Duitsland en Belgie. Arte Viva werd in 2000 opgericht en groeit ieder jaar hard. Ook voor 2011 verwachten wij een omzet groei van mimimaal 25%. In 2011 hopen wij actief te zijn in 50 landen. Op dit moment ligt de focus op het Midden-Oosten, Zuid Amerika en het uitbreiden van de verkoop bij onze huidige klanten in Europa en de USA. Per augustus hopen wij ons nieuwe pand in bedrijf te nemen aan de Keulenaar te WBD.
Welke producten / diensten levert uw bedrijfActiviteiten: importeren en exporteren van innovatieve kinderveilige producten voor met name kinderopvang en leveranciers van kinderveilige producten wereldwijd.
NaamAutobedrijf Dorestad
Websitehttp://autofirst-dorestad.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAutobedrijf Dorestad U bent bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparatie of APK keuring van uw auto. Jong of oud en van welk merk dan ook, u kunt bij ons terecht.
NaamAutomatiserings- en Adviesburo P. van Leeuwen
Websitehttp://www.aenavl.nl
Inleiding
Omschrijving
Welke producten / diensten levert uw bedrijfAls gecertificeerd Microsoft Small Business partner richt Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen VOF zich op het realiseren van automatiseringsoplossingen voor het kleine MKB ( tot +/- 20 gebruikers). Ons partnership met HP, IBM, Canon en Microsoft stelt ons in staat u hoogwaardige kwalitatieve oplossingen te bieden. Tevens kan ons goed geschoold personeel ondersteuning onderhoud en support bieden.