Ledenlijst

 • Tim Culinair

  Catering & Restaurant

  Lees meer

  Contactpersoon

  Tim van Lokven, Eigenaar

 • Van Uem Autoschade BV

  Lees meer

 • URSCHEL B.V.

  Ontwerper, fabrikant en verkoper van snij- en maalmachines voor de levensmiddelenindustrie.

  De filosofie van Urschel is het maken van duurzame, degelijke machines die dag en nacht continu kunnen produceren met een hoge capaciteit en de beste kwaliteit. De kwaliteit verlengt de houdbaarheid van de gesneden producten. De capaciteit in combinatie met een duurzame machine en een efficient energiegebruik verhoogt het bedrijfsresultaat en verlaagt de kostprijs van het product.
  De machines worden in Amerika gemaakt en verkocht over de hele wereld, zodat de Lay´s chips in Nederland hetzelfde zijn als die bijvoorbeeld in Japan. De verkoop in Nederland en Belgie wordt met een enthousiast team van 12 personen gedaan vanuit de locatie in Wijk bij Duurstede. De afdelingen verkoop, proceshal, after sales, techniek en verkoopadministratie werken nauw met elkaar samen voor een optimale klantondersteuning.

  URSCHEL Food Processing Machinery is de Amerikaanse fabrikant en ontwerper van Snijmachines en Maalmachines voor de Levensmiddelenindustrie en ´s werelds markleider op het gebied van de snijtechnologie. Toepassingen zijn de productie van chips (Lay´s), Frites (AVIKO etc.), verse voorgesneden groente en fruit (AH, C1000 etc.), vleesreepjes van ham en shoarma, geraspte kaas, mosterd, pindakaas, honden- en kattenvoer en vele andere producten die te vinden zijn in supermarkten. Alle machines zijn voor industrieel gebruik met kwaliteit, capaciteit en duurzaamheid als handelsmerk. In de proefhal in Wijk bij Duurstede, vanwaar de verkoop plaatsvindt voor Nederland en Vlaanderen, kunnen de machines worden getest en de gegevens geëvalueerd.

  Lees meer

  Website

  http://www.urschel.com

  Contactpersoon

  Jan van der Horst,

 • Van Echtelt Metaal B.V.

  Al het staalwerk benodigd voor bouwwerken:
  Staalconstructie
  Trappen
  Hekwerken

  Lees meer

  Website

  http://www.vanechteltmetaal.nl

  Contactpersoon

  E.L.M Koens, DGA

 • VDA Infra B.V.

  Civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden

  Als u op zoek bent naar een bedrijf voor uw civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden, dan bent u bij VDA Infra aan het juiste adres.
  VDA Infra beschikt naast haar eigen materieel over een machinepark met de meest uiteenlopende hulpstukken die zij extern betrekken, variërend van 1,5 tot 70 tons machines. Hierdoor kan dan ook voor elk project de juiste machine met hulpstukken worden ingezet. Voor de uitvoering van specialistische werkzaamheden beschikt VDA Infra over een netwerk van bedrijven die zij daarvoor kan inzetten. Op deze manier kunnen projecten met de meeste efficiëntie en hoogste kwaliteit worden gerealiseerd. Vaak kiezen relaties voor een volledig project dat begint bij sloop- en/of rooiwerkzaamheden en dat eindigt bij bijvoorbeeld de aanleg van: een bedrijfsterrein, een waterpartij met natuurvriendelijke oevers of het bouw- en woonrijp maken van een terrein. VDA Infra kan u van dienst zijn voor al uw sloop-, rooi-, grond-, riolerings- en verhardingswerkzaamheden maar ook voor werkzaamheden met betrekking tot het zaaiklaar maken en inzaaien van allerlei soorten oppervlaktes. Ook kunt u bij VDA Infra terecht voor het inhuren van grondverzetmachines inclusief bediening en de levering van alle soorten bouwstoffen.

  VDA Infra is voor de civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden een betrouwbare partner die inmiddels al een flinke klantenkring heeft opgebouwd. Haar klantenkring bestaat uit hoofdaannemers en overige bedrijven, (semi)overheden en particulieren bedrijven.

  Lees meer

  Website

  http://www.vdainfra.nl

  Contactpersoon

  C.G.W. (Chris) van den Anker, Directeur

 • Veldhuizen bouw en beheer

  Huisvesting. Verbouw

  Lees meer

  Contactpersoon

  R veldhuizen, Eigenaar

 • De Veldpoort Eten & Drinken

  Lees meer

  Contactpersoon

  Wilfred Allers, Eigenaar

 • Van Vemde Business

  consultancy en marketing

  Lees meer

  Contactpersoon

  Wil van Vemde, eigenaar

 • Vernooy Catering B.V.

  Vernooy Catering een bedrijf dat werkt zowel de partycatering-en de bedrijfscatering. Groot assortiment met verhuurartikelen en wij werken veel op maatwerk. Uw wens is onze uitdaging!

  Lees meer

  Website

  http://www.vernooycatering.nl

  Contactpersoon

  Paul Vernooy, Directeur

 • Viveste

  Viveste is een slagvaardige en krachtige woningcorporatie in het Kromme Rijngebied, met een sterke lokale en regionale binding. Een corporatie, die goed wonen biedt tegen een redelijke prijs/kwaliteit voor mensen met een laag inkomen en voor kwetsbare groepen. En we zetten ons ervoor in dat huurders zich thuis kunnen voelen en mee kunnen doen aan de samenleving. Dat doen we met circa 60 medewerkers vanuit 2 klantvestigingen (in Houten en Wijk bij Duurstede) en een centraal kantoor (in Bunnik), samen met iedereen die daar aan mee wil werken.

  Lees meer

  Website

  http://www.volksbelangwbd.nl

  Contactpersoon

  Marissa van Rossum,