De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 1, februari 2018

Agenda

Nieuwe leden

Ben van Woudenberg - Beheer BV

Politiek Café in Calypso Theater als aftrap naar verkiezingen

Alle politieke lijsttrekkers waren op maandagavond 5 februari aanwezig tijdens het Politiek Café in een goed gevuld Calypso Theater, georganiseerd door winkeliersvereniging Hart van Wijk, de Wijkse horeca en de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede (OKW).

Lees verder

Geslaagde OKW Nieuwjaarsreceptie

Het was weer gezellig druk op de jaarlijkse OKW Nieuwjaarsreceptie! Zo’n tachtig leden kwamen op maandag 8 januari naar het Huis van de Gemeente om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar. Samen met burgemeester Tjapko Poppens en OKW-voorzitter Hardy Smit heften zij het glas.

Lees verder

Terugblik Regio Q4 op 2017 en plannen voor volgend jaar

Regio Q4 heeft in 2017 veel van haar doelstellingen bereikt. Je hebt er weinig van gehoord, maar achter de schermen is hard gewerkt. Het streven van Q4 was om te focussen op beïnvloeding van de politiek, het opzetten van een systeem voor regionale inkoop door gemeenten en voor sociaal ondernemen op basis van een model van Werk bij Duurstede en tot slot het vergroten van netwerkactiviteit.

Lees verder

Laaggeletterdheid op de werkvloer? Stichting Binding helpt!

Het Taalhuis van Stichting Binding helpt werkgevers in de gemeente Wijk bij Duurstede bij het bepalen van de beste oplossing tegen laaggeletterdheid binnen het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan taalles op de werkvloer of ondersteuning door taalmaatjes. Ook stelt het Rijk subsidie beschikbaar voor werkgevers.

Lees verder

Muziekvereniging Excelsior: Wijkse ondernemers, help ons!

Wie helpt muziekvereniging Excelsior in mei 2018 bij de promotie van Wijk bij Duurstede? Muziekvereniging Excelsior roept de hulp in van de Wijkse ondernemers bij het vormgeven van het bezoek van een Duits gastorkest tijdens het komende Hemelvaartsweekend.

Lees verder

Erwin van Os Advocatuur over proeftijdontslag en ziekte

In de proeftijd kan de arbeidsovereenkomst worden opgezegd, om welke reden dan ook. Dat is het althans het uitgangspunt. Zelfs als de werknemer ziek is, kan gebruik worden gemaakt van een proeftijdontslag: het opzegverbod bij ziekte geldt dan niet. Toch is het oppassen geblazen.

Lees verder

Lease Result helpt met de beste deal, gratis!

De hele maand februari bieden we iedereen die op zoek is naar een nieuwe lease auto de mogelijkheid om ons uit te dagen een nog betere offerte voor u te vinden. Wie wil er nou niet weten, voordat u een contract van 3 of 4 jaar aan gaat, dat u de beste deal hebt? Of het nu gaat om een private lease contract voor uzelf, of een lease auto van de zaak met een full operational lease contract, wij worden graag uitgedaagd.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing