De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
2020 editie 1, februari

AEGIR-Marine opent nieuw kantoor in Midden-Oosten

Het Wijkse AEGIR-Marine heeft wereldwijd een topreputatie als leverancier in de maritieme industrie. Hun servicenetwerk breiden ze uit met een kantoor in Dubai.

Lees verder

4 maart: lezing en diner bij Florian

Staat 4 maart al in de agenda? OKW-café in een nieuw jasje! Bij Florian geeft oud-rechercheur van de FIOD, Joost Boersma, een interessante lezing voor ondernemers: 'Help, de FIOD belt aan!'. Daarna schuiven we aan voor een heerlijke maaltijd.

Lees meer en meld je aan

Sterk techniekonderwijs van start!

Maandag 17 februari is door onderwijs en bedrijfsleven het startschot gegeven aan het initiatief Sterk Techniekonderwijs in de regio.

Lees verder

Erwin van Os over: het begrip 'vakantieloon' en een zzp-update

Jurist Erwin van Os over Arbeidsrecht en vakantieloon. Daarnaast heeft de belastingdienst onlangs - in afwachting van nieuwe wetgeving voor het inhuren van zelfstandigen - een bericht gepubliceerd, daarover lees je in zijn zzp-update.

Lees verder

De Engel weer voorzien van teksten en gedichten

De kenmerkende teksten op de muren van restaurant De Engel zijn terug. Het interieur kreeg een opknapbeurt en nieuwe kleuren, dus maakte André van Zwieten ook een gewaagde keuze voor de letters.

Lees verder

Nieuwjaarsreceptie 2020: toespraak Hardy

OKW-voorzitter Hardy Smit sprak tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in het Huis van de Gemeente, 6 januari dit jaar. Onder meer Regionaal Inkopen, Beter Techniek Onderwijs en maatschappelijk verantwoord ondernemen kwamen aan bod. Natuurlijk heette hij ook de nieuwe burgemeester Iris Meerts een warm welkom.

Lees verder

Mocking Hoveniers sluit zich aan bij Dutch Quality Gardens

Wat ooit begon als een samenkomst van hoveniers heeft geresulteerd in de nieuwe coöperatie Dutch Quality Gardens.

Lees verder

Save the date: 27 mei Regionaal Netwerk Event

Voor OKW'ers én de leden BHIK Bunnik, OZZ Zeist, Zakelijk Heuvelrug en de ondernemersverenigingen uit de Bilt en Houten organiseren we 27 mei een fantastisch netwerkevenement. Op korte termijn volgt meer informatie!

Rabobank start met nieuwe reeks miniMaster Ondernemers

Bijblijven als (startende) zelfstandige? Sparren met andere ondernemers? Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt 8 gerichte masterclasses aan.

Lees verder

De Graanschuur heeft nieuwe eigenaren

Rick Stoorvogel en Marjolein Haken namen in januari De Graanschuur onder de molen over. Met veel plezier stellen zij zich voor.

Lees verder

Nieuw lid stelt zich voor: Wesley van der Helm van Uyt en Thuys

Koffiezaak / lunchroom Uyt in Wijk en het ernaast gelegen Thuys in Wijk zijn in korte tijd een lokaal begrip geworden. Eigenaar Wesley vertelt hoe dat zo kwam, en introduceert Caffé Mauro.

Lees verder

Interesse in regionaal golf event 17 juni?

Net als voorgaande jaren is de BHIK (Bunnikse Handel en Industrie Kring) voornemens om de jaarlijkse Business Golf dag wederom te organiseren.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing