De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 2, april 2019

Agenda

18 april
Bedrijfsbezoek en lezing internationaal zakendoen
@AEGIR-Marine

22 mei
Regionaal Ondernemen Event
@Bunnik

5 juni
Business Golf Event
@Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik

1 juli
Haringparty

Nieuwe leden

Paul van dinten - SeederDeBoer

Sven Baijens - Revius Lyceum

Bedrijfsbezoek AEGIR-Marine & lezing internationaal zakendoen

Eens in de zoveel tijd brengen we een bezoek aan een lokale ondernemer. Sluit aan voor een inkijkje op de werkvloer. Dit keer is het bij AEGIR-Marine.

Lees verder

Lease Result groeit verder op nieuwe locatie

2018 stond voor Lease Result in het teken van de verdere professionalisering en groei. “Steeds meer klanten geven ons hun vertrouwen en zetten ons in als specialist op het gebied van leasing en wagenparkbeheer”, legt Hans de Vries uit.

Lees verder

Economische Agenda Gemeente Wijk bij Duurstede

De economische agenda heeft een praktisch doel; namelijk om samen met economische en maatschappelijke partijen door gerichte acties meer economische kansen te creëren. Daardoor kan een belangrijke bijdrage geleverd worden aan het waarmaken van onze ambitie: Het behouden en verder ontwikkelen van een sterke economie die zorgt voor welvaart en werkgelegenheid en daarmee leefbaarheid, levendigheid en vitaliteit.

Lees verder

Business Golf Event

Op woensdag 5 juni zal er op Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik het derde Business Golf Event plaatsvinden. Ondernemers van de BHIK, BCB, ZZO, OKW, IKH en Zakelijk Heuvelrug zijn welkom om er naast een competitieve ook een netwerk golfdag van te maken. Hierbij is het mogelijk om één relatie mee te nemen!

Lees verder

Vanaf nu heten wij Van Mossel VKV

Met dank aan onze klanten en medewerkers is de VKV Groep één van de meest succesvolle Renault-Nissan Alliantie dealers van Nederland en voert de merken Renault, Dacia, Nissan en INFINITI. De VKV Groep is een sterk merk, waar we jarenlang zorgvuldig aan hebben gebouwd en dat door alle VKV’ers een warm hart wordt toegedragen. Een bundeling met de naam Van Mossel voegt daar een extra dimensie aan toe, we zijn dan ook echt trots op onze nieuwe naam: Van Mossel VKV.

Lees verder

Erwin van Os Advocatuur over 'Let op vakantiedagen van de werknemers'

In de Nederlandse wet is geregeld dat de aanspraak van een werknemer op wettelijke vakantiedagen vervalt na verloop van zes maanden. Dat betekent bijvoorbeeld dat de in 2018 opgebouwde vakantiedagen vervallen per 1 juli 2019. Voor de bovenwettelijke vakantiedagen geldt een verjaringstermijn van vijf jaar.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing