De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 3, juni 2019

Agenda

Nieuwe leden

Kom 1 juli naar de OKW Haringparty!

Haring happen en bieden op kavels. Een van de leukste evenementen van het jaar en nog voor het goede doel ook! Ook dit keer vindt het weer plaats bij De Veldpoort.

Lees verder

Geslaagd Regionaal Ondernemen Event in Bunnik

Op 22 mei vond bij de Landgoederij in Bunnik het Regionaal Ondernemen Event plaats, een regionaal netwerkevent als samenwerking van ondernemersverenigingen uit Zeist, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, de Bilt en Wijk bij Duurstede.

Lees verder

Lezing nalatenschap Heuvelrug Notarissen 24 juni bij De Engel

Je bent jong, gezond en geniet van het leven. De dood staat nog zo ver van je af, ziektes of ongelukken overkomen jou toch niet. Maar wat nou als jij diegene bent die toch getroffen wordt door een ziekte? Of je krijgt een ernstig ongeluk en overleeft dit niet?

Lees verder

Revius Wijk presenteert Sweeney Todd

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni a.s. wordt de aula van Revius Wijk omgetoverd tot drukke straat in het centrum van Londen waar hele gekke dingen gebeuren in de kapsalon en bakkerij.

Lees verder

Erwin van Os over 'Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) aangenomen door Eerste Kamer'

Op 28 mei 2019 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). De wet treedt op 1 januari 2020 in werking. Vanaf die datum gelden er dus gewijzigde regels voor ontslag, flexwerk en het stelsel voor de WW-premie.

Lees verder

Wielinga advocatuur en mediation over de herziening partneralimentatie

Nadat ook de Eerste Kamer met het wetsvoorstel Herziening partneralimentatie heeft ingestemd, zal de nieuwe wet waarschijnlijk per 1 januari 2020 in werking treden, waarmee de partneralimentatieduur wordt teruggebracht van 12 naar 5 jaar.

Lees verder

Actie Brother Printers bij Automatiserings & Adviesbureau P.v.Leeuwen

Ben je toe aan een nieuwe kantoorprinter? Dit de maand om een Brother printer aan te schaffen. De maand Juni met een aantrekkelijke cash back actie op veel modellen. Graag maken we een passend voorstel.

Lees verder

OKW zoekt bestuurslid communicatie

Wil jij bijdragen aan een ondernemend Wijk bij Duurstede? Dan zijn we op zoek naar jou! Het bestuur van de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede is op zoek naar een bestuurslid op het gebied van communicatie.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing