De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Extra editie, maart 2020

Ondernemen in crisistijd

In betrekkelijk korte tijd is het openbare leven bijna volledig tot stilstand gekomen. Uiteraard volgen we de maatregelen op en zorgen we goed voor elkaar. Desalniettemin heeft de situatie economische gevolgen voor veel van ons.

Daarom een extra nieuwsbrief van het OKW. Hieronder lees je meer over de noodmaatregelen van de gemeente. Daarnaast willen we graag de gelegenheid bieden elkaar te steunen. Initiatieven, nieuwe kansen? Deel ze online met andere ondernemers!

Hulp aanvragen? Via gemeente / RSD

Het noodpakket van het kabinet moet getroffen bedrijven en zelfstandigen door de crisis leiden. Hoe vraag je een financieel vangnet aan? De gemeente deelt met ons een aantal relevante links.

Lees verder

Verbonden Buurt

Ook centrummanager Joke Twigt van Stadspromotie Wijk bij Duurstede houdt lokale ondernemers op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. De boodschap: help elkaar!

Ontvang je hun nieuwsbrief nog niet? Meld je aan via centrummanager@vvvkrommerijnstreek.nl. Wil je hun corona-nieuwsbrief van 19 maart ontvangen, mail dan even naar info@okw-wbd.nl, dan stuur ik 'm je toe.

Samen er doorheen

Laten we elkaar steunen waar het kan. Kun je wel wat hulp gebruiken? Of heb je een goed idee? Deel het op de Facebook-groep van de Ondernemerskring.

Je mag je bericht ook mailen naar info@okw-wbd.nl, dan zet ik het er voor je op.

Veel creativiteit, sterkte en gezondheid. Zorg goed voor jezelf en je naasten.

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing