De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 1, februari 2019

Agenda

Nieuwe leden

Antoinette van der Horst-Oonk - Hostess & Secretary Services

Gerda Jol - Begeleider/Coach

Said Nachit - Autobedrijf Dorestad

 

Meld je aan voor de OKW Oester- en mosselparty op 4 maart bij Florian!

Zoals aangekondigd tijdens de ALV gaan we met de OKW-café's meer inzetten op beleving. Dit keer doen we dat met oester- en mosselparty bij Florian! Vanaf 17.00 uur zijn leden van OKW van harte welkom. Het belooft een bijzondere editie te worden! De oesterman van Zilt en Zalig neemt je mee in de wereld van deze bijzondere schelpdieren.

Lees verder

Oproep: draag bij aan de goodiebag voor nieuwe bewoners

Op 1 april start de gemeente weer met het uitdelen van welkomstpakketten voor nieuwe inwoners in de vorm van een gevuld linnen tasje. Bijdragen van lokale ondernemers zijn hierbij natuurlijk van harte welkom!

Lees verder

Bedrijfsbezoek AEGIR-Marine & lezing internationaal zakendoen

Eens in de zoveel tijd brengen we een bezoek aan een lokale ondernemer. Sluit aan voor een inkijkje op de werkvloer. Dit keer is het bij AEGIR-Marine.

Lees verder

Koningsstal Infracare levert bijdrage aan duurzame projecten

Gemeenten streven naar een meer duurzame en klimaat robuuste leefomgeving. Bijvoorbeeld met stimuleringsvoorstellen om particulieren met een bijdrageregeling te bewegen om hun (schone) verharde oppervlakken en daken af te koppelen. Het is de bedoeling dat hemelwater dat nu nog in het bestaande vuilwater- en/of gemengd waterstelsel riool loost, afgekoppeld wordt en op bijvoorbeeld eigen terrein gebufferd wordt.

Lees verder

Erwin van Os over de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)

In een eerder nieuwsitem heb ik de plannen van het kabinet aangestipt om – weer – het arbeidsrecht aan te passen. Op 5 februari jl. is de “Wet arbeidsmarkt in balans” (Wab) aangenomen door de Tweede Kamer. Zie voor de actuele informatie de website van de Rijksoverheid.

Lees verder

Nedersticht: Ontwikkeling Tamarinde in Leersum

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van het voormalige terrein van Tamarinde aan de Scherpenzeelseweg in Leersum. Bij veel mensen beter bekend als het braakliggende perceel dat naast het Bosbad ligt. Een terrein dat lang heeft moeten wachten op een definitieve invulling.

Lees verder

Rob Lucassen over partnerschap met Vendito

Sinds 1 november ben ik partner geworden bij Vendito. Vendito is een partner in Sales voor MKB bedrijven! Enkele kenmerkende zaken op een rij over de Vendito aanpak:

Lees verder

Den Hoed: Ondernemers, bedankt voor jullie steun!

Dankzij jouw support zijn wij verkozen tot Wijkse Ondernemer van 2019! En wat een leuk moment, want wij hebben net onze nieuwe huisstijl en website gelanceerd.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing