De OndernemersKrant van Wijk bij Duurstede
Editie 4, augustus 2019

Agenda

Nieuwe leden

Wil van Vemde - Van Vemde Business

Thomas van Rooijen - Sign Activation

Nieuw lid YouNomi stelt zich voor

Beste OKW leden,

Mijn naam is Nomi van Os, eigenaar van YouNomi Lifestyle Coaching. We zitten met de lifestylestudio vanaf februari 2017 gevestigd op het industrieterrein op de Langkamp 16.

Lees verder

Kom 2 september naar de OKW BBQ!

Het is weer bijna september, dus hoogste tijd voor de traditionele BBQ-editie! Kom naar de Graanschuur, waar Vernooy Catering een heerlijke maaltijd voor ons verzorgt.

Lees verder

Mocking: Al 40 jaar Groen Tuingeluk

Mocking Hoveniers uit Cothen bestaat dit jaar 40 jaar. Met veel plezier realiseert Rob Mocking op een creatieve en verantwoorde manier Tuingeluk voor bewoners en organisaties.

Lees verder

Bijzonder OKW-Café: 't Klooster kookt

Speciaal voor OKW-leden: maak op 7 oktober kennis met de nieuwe chefkok Roy Schipper en gastheer sommelier Toby Sadettan in restaurant 't Klooster. OKW en 't Klooster verzorgen de maaltijd, dranken zijn voor eigen rekening.

Lees verder

Nieuw in de media: Levensloopstress!

Hiermee wordt aandacht gevraagd voor impactvolle gebeurtenissen van werkend Nederland. Erf goedt weet als geen ander dat elke levensfase grote veranderingen voor eenieder teweeg kan brengen. Hoe houd je overzicht over polissen en contracten, op papier, digitaal en online zeker bij gebeurtenissen die een grote invloed op je leven hebben.

Lees verder

OKW zoekt bestuurslid communicatie

Wil jij bijdragen aan een ondernemend Wijk bij Duurstede en binnen no time een enorm netwerk opbouwen? Dan zijn we op zoek naar jou! Het bestuur van de Ondernemerskring Wijk bij Duurstede is op zoek naar een bestuurslid op het gebied van communicatie.

Lees verder

STS Trade Solutions: Denk aan aanpassingen INCO Terms

De INCO Terms (internationale leveringsconditie) worden per 1 januari 2020 aangepast. Dat houdt in dat zowel inkoop- als verkoop contracten, inclusief algemene leveringsvoorwaarden extra aandacht verdienen en wellicht moeten worden aangepast.

Lees verder

Het einde van een Windows 7 en Windows server 2008(r2) tijdperk

Gebruikt u nog computersystemen met Windows 7 of een server met Windows Server 2008(R2) ? Met ingang van 14 januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van deze systemen. Ze zullen wel gewoon blijven werken, maar ontvangen geen patches en updates meer, waardoor deze systemen steeds bevattelijker worden voor malware en virus aanvallen.

Lees verder
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van OKW - www.okw-wbd.nl
Uitschrijven voor de mailing